Σοβάρος τραυματισμός 16χρονου μετά από τροχαίο κοντά στον κόμβο του Παναιτωλίου

Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου 16χρονος μοτοσυσκελιστής μετά από τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό Αγρινίου – Μεσολογγίου, κοντά στον κόμβο του Παναιτωλίου.

Ο 16χρονος τραυματίστηκε όταν συγκρούστηκε με ΙΧ όχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 16χρονος που είχε κατεύθυνση προς το Μεσολόγγι επιχείρησε να στρίψει αριστερά, για να εισέλθει στην μάνδρα σιδηρικών που διατηρεί ο πατέρας του, όμως το ΙΧ που ακολουθούσε στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας δεν αντιλήφθηκε την κίνησή του με αποτέλεσμα να τον παρασύρει. Ο 16χρονος που δεν φορούσε κράνος τραυματίστηκε σοβαρά και αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όμως η κρισιμότατα της κατάστασής του υπαγόρευσε την μεταφορά του στο νοσοκομείο του Ρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ως παρεπόμενο αυτού του τροχαίου είχαμε και τον ελαφρύ τραυματισμό ενός άνδρα της τροχαίας Αγρινίου. Ο άνδρας της τροχαίας που είχε σπεύσει στο σημείο μετά το τροχαίο ρύθμιζε την κυκλοφορία έως ότου καθαριστεί το οδόστρωμα. Ωστόσο η οδηγός ενός διερχόμενου ΙΧ άργησε να καταλάβει πως η τροχαία ρυθμίζε την κυκλοφορία στο σημείο. Αποτέλεσμα του αιφνιδιασμού της ήταν να κάνει ένα απότομο ελιγμό για να μην πέσει πάνω στον άνδρα της τροχαίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το κράσπεδο και ο τροχός που αποκολλήθηκε από το όχημά της να χτυπήσει ευτυχώς ελαφρά τον αστυνομικό.