“Τα πήραν” με τον Κολονέλο και τη διαρροή

Και ενώ ήταν σχεδόν βέβαιο πως νέος Γενικός Γραμματέας του δήμου Αγρινίου θα αναλάβει ο μέχρι πρότινος Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Γεώργιος Κολονέλος, πλέον στον δήμο Αγρινίου δεν επιβεβαιώνουν τίποτα και αφήνουν τα πάντα ανοιχτά….

Ο δήμαρχος Παύλος Μοσχολιός φέρεται να είναι σφόδρα ενοχλημένος από τη διαρρροή της είδησης, με τη λογική πως ο ίδιος προσωπικά ουδέποτε λειτούργησε έτσι, μοιράζοντας δηλαδή αποκλειστικότητες σε ΜΜΕ και κάνοντας διαρροές για θέματα που αφορούν τις επιλογές του όσον αφορά τα πρόσωπα. “Επέλεξα ή άλλαξα αντιδημάρχους και κανείς δεν ήξερε τις επιλογές μου πριν την επίσημη ανακοίνωση”, άκουσαν να λέει ο Παύλος Μοσχολιός άνθρωποι του στενού περιβάλλοντός του, που μετέφεραν στο ΑγρίνιοCulture.gr πως πλέον όλα είναι ανοιχτά για το πρόσωπο που μπορεί να αναλάβει το πόστο του Γενικού Γραμματέα του δήμου.

Πάντως ακόμα και αν η διαρροή δεν αλλάξει δραματικά τα πράγματα, είναι βέβαιο πως η θητεία του ταξίαρχου εν αποστρατεία στο δήμο Αγρινίου θα ξεκινήσει με κατσάδα από τον Παύλο Μοσχολιό…