Μπαρμπαρούσης κατά Μοσχολιού : “παραχωρεί πλατείες και πάρκα σε ομάδες που προκαλούν φθορές”

Με δήλωση του στο onairnews.gr ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κ. Μπαρμπαρούσης επιτείθεται στον δήμαρχο Αγρινίου Π. Μοσχολιό για τη μη παραχώρση της πλατείας Δημάδη για να πραγματοποιηθεί η “διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες” της Χ.Α. Ο Κ. Μπαρμπαρούσης λέει πως ο Δήμαρχος Αγρινίου εκτελεί επιταγές από την κεντρική εξουσία και προσθέτει με νόημα πως “την ίδια στιγμή που ο κ. Δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο παραχωρούν ελεύθερα πλατείες και πάρκα σε ομάδες που προκαλούν φθορές”.

Ωστόσο ο βουλευτής της Χ.Α δεν αναφέρεται καθόλου στο γεγονός ότι η Χ.Α. πρώτα ανακοίνωσε την πρωτοβουλίας της με χώρο δράσης την πλατεία Δημάδη και στη συνέχεια ζήτησε την άδεια από τον δήμο Αγρινίου…

Αναλυτικά η δήλωση όπως αναρτήθηκε στο onairnews.gr:
«Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία στήριξης με τα λίγα μέσα που διαθέτουμε των καθημερινά δοκιμαζόμενων πολιτών μας. Παρόλο που το παλαιοκομματικό κατεστημένο προσπαθεί με χίλια μέσα να εμποδίσει αυτήν την προσπάθεια.

Δυστυχώς και σε τοπικό επίπεδο με πρωτεργάτη τον Δήμαρχο Αγρινίου, ο οποίος εκτελεί επιταγές από την κεντρική εξουσία και ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τους κονδυλοφόρους της εξουσίας, μας απαγορεύει να χρησιμοποιήσουμε δημοτικό χώρο, που σκοπό έχουμε να προσφέρουμε τρόφιμα προς ανακούφιση των συμπολιτών μας, την ίδια στιγμή που ο κ. Δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο παραχωρούν ελεύθερα πλατείες και πάρκα σε ομάδες που προκαλούν φθορές και τις οποίες καλούμαστε εμείς οι δημότες να πληρώσουμε με τα δυσβάστακτα δημοτικά τέλη.

Εμείς από πλευρά μας και με οδηγό την συνείδηση μας απαντάμε στον κ. Δήμαρχο ότι πάνω από τις κομματικές εντολές και από προσωπικά συμφέροντα είναι οι Έλληνες πολίτες!Γιʼαυτό την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου καλούμε τους συμπολίτες μας στην πλατεία Δημάδη να δώσουν βροντερό παρών αφού θα μοιράσουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε κάθε Ελληνική οικογένεια που έχει ανάγκη.

Με εκτίμηση και σεβασμό
Τα στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής καθώς και ο Βουλευτής κ. Κώστας Μπαρμπαρούσης»