«Αναιμικός ανασχηματισμός» και αντιδράσεις στην Αμφιλοχία

Ένα «καζάνι που βράζει» είναι η πλειοψηφούσα παράταξη του Δήμου Αμφιλοχίας μετά την συνάντηση που είχε ο κ. Κοιμήσης με τους συμβούλους του με σκοπό την ανάθεση και αντικατάσταση των Αντιδημάρχων και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με το amfiloxia-blogs.blogspot.gr «ο κ. Κοιμήσης απέδειξε για άλλη μια φορά ακόμα ότι δεν τολμάει να φέρει την αλλαγή και την φρεσκάδα στα πρόσωπα.Πορεύεται με τα ίδια πρόσωπα όπως παλιά. Μένουν στη θέση τους οι Κύριοι Παπούλιας, Γάκης και Σιατής. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που έχουμε θυσιάστηκαν οι δύο κυρίες Αντιδημάρχοι η Κα Καρδάρα και η Κα Ψωφάκη και αντικαθίστανται από τους Κυρίους Τσόλκα και Κακαρούνα.
Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κατά πάσα πιθανότητα τοποθετείται η Κα Μαργάρη Ελευθερία.Εντονότατες είναι οι αντιδράσεις κάποιον συμβούλων που βλέπουν να παραγκωνίζονται και να γίνονται οι “Ιφιγένειες εν Αυλίδι”.
Απο ότι επίσης μαθαίνουμε κατά πληροφορίες ο κος Μπαλάσκας υπέβαλε την παραίτησή του από Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου που τοποθετήθηκε πρόσφατα, όπως επίσης εντονότατη ήταν και η αντίδραση της κας Λαμπράκη Φρειδερίκη μια από τους συμβούλους που ήρθε δεύτερη σε σταυρούς στις εκλογές. Η κα Ψωφάκη (Πρώτη σε σταυρούς: 1550) μαθαίνουμε αν αληθεύει πώς δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να έχει καμία αρμοδιότητα πλέον στην σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου μετά την αποκαθήλωση της απο τον κ. Κοιμήση.
Έντονη επίσης είναι και η δυσφορία του κου Τσόλκα για την θέση που του προτάθηκε που δεν συνάδει με την επαγγελματική του καριέρα στα έργα από την οποία θα μπορούσε να προσφέρει τα μέγιστα στο Δήμο μας.
Με μια πρώτη ματιά και αν επιβεβαιωθούν σύντομα οι πληροφορίες μας θα καταρρίψουμε κάθε ρεκόρ ίσως και παγκοσμίως που οι σύμβουλοι που τους ανατέθηκαν αρμοδιότητες στην πλειοψηφία τους να είναι οι πιο πολλοί συνταξιούχοι.»