Οι νέοι αντιδήμαρχοι σε Μεσολόγγι, Αμφιλοχία και Θέρμο

Ορίστηκαν με απόφαση του δημάρχου Π. Κατσούλη οι νέοι αντιδήμαρχοι του δήμου Μεσολογγίου. Ο Π. Κατσούλης επέλεξε να κάνει μεγάλες αλλαγές στο σχήμα της δημοτικής αρχής διατηρώντας στη θέση τους μόνο τους Δημ. Κοταντάκη και Αρ. Καβάγια.

Έτσι λοιπόν στον τομέα των έργων παραμένει ο Δημ. Κοταντάκης, που ταυτόχρονα αναλαμβάνει και τη ΔΕΥΑΜ, στον τομέα του Διοικητικού πηγαίνει ο Γ. Σπανός, στον τομέα των οικονομικών και των επενδύσεων ο Παντ. Καρατσόλης, στον τομέα καθαριότητας και πρασίνου ο Γ. Μαστρανδρέου, ενώ την καθημερινότητα αναλαμβάνει ο Δημ. Καραδήμας. Στο Πνευματικό Κέντρο παραμένει ο Αρ. Καβάγιας, ενώ την Κοινωφελή Επιχείρηση του δήμου αναλαμβάνει ο Ν. Τσουνάκας. Πρόεδρος του ΧΥΤΑ Μεσολογγίου αναλαμβάνει ο Νίκος Χονδρός.

Οι νέοι αντιδήμαρχοι της Αμφιλοχίας μετά από απόφαση του Απόστολου Κοιμήση είναι ο Γάκης Βασίλης επί των έργων, ο Τσόλκας Χρήστος επί των έργων δημοπρασιών, ο Παπούλιας Γρηγόριος επί της καθαριότητας και του πολιτισμού, ο Κακαρούνας Αθανάσιος στον τομέα της Πρόνοιας και αντιδήμαρχος Διοικητικού ο Σιατής Γιώργος.

Στο δήμο Θέρμου ο δήμαρχος Θεόδωρος Πορφύρης όρισε αντιδήμαρχο τον Αντώνιο Πριόνα στους τομείς Διοικητικού Καθαριότητας, Ποιότητας ζωής και Έργων (χωρίς αντιμισθία), ενώ η Μαρία Καραγιάννη θα αναλάβει με αντιμισθία τους τομείς Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Περιβάλλοντος, Παιδείας και Πολιτισμού, και Αγροτικής Ανάπτυξης.