Θα πάνε όσοι ενδιαφέρονται…

Το Κεντρικό Τμήμα Αυτοδιοίκησης (Κ.Τ.Α.) του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, διοργανώνει αύριο Σάββατο 12 Ιανουαρίου Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα.

Η συνδιάσκεψη καλούνται να συμμετάσχουν: οι εκλεγμένοι στα διάφορα σώματα (δημοτικοί σύμβουλοι, διαμερισματικοί σύμβουλοι, περιφερειακοί σύμβουλοι κ.λπ.) και οι υποψήφιοι στα όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μόνο που στην Αιτωλοακαρνανία αν λάβουμε ως κριτήριο τις τελευταίες δημοτικές εκλογές, δεν υπήρχε κανένας συνδυασμός του ΣΥΡΙΖΑ στους 7 δήμους της Αιτωλοακαρνανίας. Είναι λοιπόν λογικό να απορεί κανείς για το ποιοί από την Αιτωλοακαρνανία θα συμμετάσχουν σε αυτή την Περιφερειακή Συνδιάσκεψη.

Προφανώς θα συμμετάσχουν όσοι ενδιαφέρονται να κατέβουν στις επόμενες δημοτικές εκλογές με τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι βέβαιο πως τώρα που βρίσκομαστε πολύ μακριά από το 2010 -που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο 5% και δεν είχε συνδυασμούς για τους δήμους της Αιτωλοακαρνανίας- ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει τους δικούς του υποψηφίους στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Επομένως θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε ποιοι αιτωλοακαρνάνες θα βρεθούν αύριο στην Πάτρα…