Από άλλο Λιβάνη “το βρήκε” ο Σαμαράς

Αυτή τη φορά δεν ήταν ο Φώτης Λιβάνης, ο πρώην αντιδήμαρχος Ξηρομέρου που παρατήθηκε δυο φορές (!), αλλά ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού Αλέξανδρος Λιβάνης που με την ομιλία του στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο στεναχώρησε τον δήμαρχο Πυθαγόρα Σαμαρά, καθώς αποτέλεσε την αφορμή για να καταψηφίσουν το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Ξηρομέρου οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας.

Ο κ. Λιβάνης ζήτησε να ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα η πρώτη φάση του καταφυγίου τουριστικών σκαφών που προϋπολογισμού 1,5 εκ. ευρώ περίπου καθώς επίσης και η μελέτη για τη δημιουργία τεχνητής πλαζ, από το σημείο που βρίσκεται σήμερα μέχρι τον Άγιο Γεώργιο. Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού με την ομιλία του ανέδειξε πόσο σημαντική είναι η απουσία αυτών των δυο αναπτυξιακών θεμάτων του δήμου και έτσι άλλαξε το κλίμα της συνεδρίασης κατά του δημάρχου Πυθαγόρα Σαμαρά.

Πλέον αναμένεται μετά και την αναβολή της συνεδρίασης για τον προϋπολογισμό να ορισθεί η νέα συνεδρίαση για το τεχνικό πρόγραμμα και να φανεί αν ο δήμαρχος που πλέον βάλλεται πανταχόθεν θα καταφέρει να πείσει τουλάχιστον τους συμβούλους της παράταξής του…