Η γκάφα με τους έξι ξένους και το e-mail

πηγή : Χατ-Τρικ sentragoal.gr

Ονειρο ήταν και πάει όπως φαίνεται η άμεση επάνοδος του Παναιτωλικού στη Super League, πριν ακόμη συμπληρωθεί το μισό του πρωταθλήματος. Δεν είναι η ήττα από τα Ψαχνά, αλλά αυτό που είπε ένα εκ των βασικών στελεχών της ομάδας αμέσως μετά το ματς και για το οποίο πολλοί έχουν μεταβληθεί σε «μαύρα πρόβατα» για τους διοικούντες.

«Μακάρι να ήξερε ένας μπάλα. Ολοι τους είναι άσχετοι…». Και πώς να τον κατηγορήσεις, όταν οκτώ χρόνια μετά ο Φώτης Κωστούλας και οι συνεργάτες του δεν έχουν μάθει ακόμη τα βασικά. Πάρτε παράδειγμα τα δυο τελευταία.

Ακόμη κι αν ο Παναιτωλικός νικούσε τον Ηρακλή Ψαχνών, θα έχανε το ματς στα χαρτιά, καθώς στο ντεμπούτο του στον πάγκο ο Μάκης Χάβος χρησιμοποίησε έξι ξένους, ενώ ο διεθνής Σενεγαλέζος επιθετικός Μακούμπα Κάντζι πήγε στην Καλλονή τού (πρώην…) Μπάμπη Τεννέ, καθώς ο ατζέντης του ζητούσε σε e-mail την προσφορά των 40.000 ευρώ ώστε να την έχει διαπραγματευτικό ατού με την ομάδα της Μυτιλήνης, που με λίγα παραπάνω άρπαξε τον παίκτη!

Ο Χάβος ζήτησε δυο τρεις μεταγραφές, ο Κωστούλας θα ξαναμπεί σε διαδικασία να πάρει κι άλλους παίκτες (ο Στέφανος Κοτσόλης είναι βασικός υποψήφιος για τη θέση του τερματοφύλακα) και η ιστορία επαναλαμβάνεται χωρίς αποτέλεσμα. Και το χειρότερο, κανείς δεν παραιτείται από ευθιξία…