Χάντμπολ ανδρών: Πρωταθλητής χειμώνα ο Παναιτωλικός

Το τέλος του πρώτου γύρου βρίσκει την Ομάδα μας στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από την νίκη που πέτυχε απέναντι στην «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ», την δεύτερη ομάδα στην βαθμολογία του Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών Ελλάδος. Διατηρήθηκε το αήττητο της Έδρας μας καθώς δεν έχουμε χάσει από καμία ομάδα στο Αγρίνιο. Έτσι μετά από 8 αγώνες, με 7 νίκες και μία ήττα, έχουμε μαζέψει 14 βαθμούς και είμαστε μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αυτή η νίκη παίρνει μεγαλύτερη αξία καθώς επιτεύχθηκε μέσα σε καθεστώς απόλυτης πίεσης μετά τα όσα προκλητικά συνέβησαν όλη εβδομάδα που πέρασε.

Οι αθλητές του συλλόγου παρουσιάστηκαν εμφανώς επηρεασμένοι και χωρίς καθαρό μυαλό. Έτσι η ομάδα δεν κατάφερε να ξεδιπλώσει όλες τις αρετές του παιχνιδιού της. Παρ’ όλα αυτά από την αρχή είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ενώ θα μπορούσε το σκορ να είναι μεγαλύτερο αν δεν γίνονταν πολλά λάθη σε άμυνα και επίθεση.

Το σκορ εξελίχθηκε ως εξής: 5΄: 1-1, 10΄: 5-4, 15΄: 8-6, 20΄: 10-7, 25΄: 13-8 και 14-12 ημίχρονο.
Στο 35΄: 18-15, 40΄: 20-17, 45΄: 24-21, 50΄: 28-24, 55΄: 31-25. Το παιχνίδι τελείωσε 33-28.

Αγωνίστηκαν οι: ΡΑΙΚΟΣ ΣΠ. & ΜΠΑΖΟΥΛΑΣ Β. (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ), ΔΗΜΟΥ ΧΡ., ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Κ., ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΛΙΟΚΑΥΤΟΣ Κ., ΝΤΑΟΥΡΟΣ Ι., ΓΟΥΡΓΟΛΙΤΣΑΣ Ι., ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ Δ., ΛΑΓΙΟΣ Α., ΡΑΙΚΟΣ Κ., ΛΑΓΟΣ Κ., ΓΕΩΡΓΙΟΥ Κ.

Σκόραραν οι: ΓΕΩΡΓΙΟΥ Κ., πρώτος σκόρερ με 10 γκολ, ΡΑΙΚΟΣ Κ. & ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ Γ από 8 γκολ, ΝΤΑΟΥΡΟΣ Ι. 3 γκολ, ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ Δ. & ΛΑΓΙΟΣ Α. από 2 γκολ.

Ευχόμαστε ολόψυχα ο τραυματισμός του αθλητή της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ», που έγινε στο τέλος του παιχνιδιού, να είναι ο λιγότερος σοβαρός που μπορεί και να υπάρξει Από όλο το Τμήμα Χειροσφαίρισης ευχές για ταχεία και πλήρη ανάρρωση.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας.

Επίσης ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο πλάι μας και ιδιαίτερα τους οργανωμένους της Θύρας 6 που δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα, μας εμψύχωσαν και ξεπέρασαν τα όσα προκλητικά και προσβλητικά ειπώθηκαν γι΄ αυτούς.