Πήρε φόρα ο Τίτορμος – Τεσσάρα στον Πιερικό

Καταιγιστικός ήταν ο Παναιτωλικός, που επικράτησε με 4-0 του Πιερικού στην μεγαλύτερη σε έκταση φετινή του νίκη. Την καλύτερη εμφάνισή του στην σεζόν πραγματοποίησε ο Παναιτωλικός, που φαίνεται να αποκτά χαρακτήρα μετά την έλευση του Χάβου, με το εμφατικό 4-0 επί του Πιερικού να είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της αλλαγής που υπάρχει στην ομάδα. Η ομάδα του Αγρινίου έδειξε πολύ καλά στοιχεία χάρις τους νεοαπακτηθέντες Μπελόν, Σίσιτς, Μπόγιοβιτς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο πρώτο λεπτό κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Πιερικού, με τον Βασιλειάδη να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ την μπάλα μετά από πολύ καλή κεφαλιά του Φαβάλι.Η πίεση συνεχίστηκε αν και η υπεροχή του Παναιτωλικού ήταν κατά διαστήματα φλύαρη, εν τέλει  όμως καρποφόρησε στο 40′ με τον Μπελόν να πετυχαίνει το πρώτου τέρμα στην 2η εμφάνισή του με την φανέλα του Παναιτωλικού. Με ένα φανταστικό σουτ από 40 περίπου μέτρα το οποίο πήγε… συστημένο στη γωνία της εστίας των φιλοξενούμενων.

ΜVP του αγώνα ο Μπελόν
Μία ομάδα υπήρχε στο δεύτερο ημίχρονο
Στο 50΄πήρε σειρά ο Καμαρά, ο οποίος μετά από καλή εκτέλεση κόρνερ του Σίσιτς και κεφαλιά πάσα του Μπόγιοβιτς με προβολή κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Ο ίδιος μάλιστα ήταν που εκμεταλλεύτηκε τον όμορφο συνδυασμό των Μπόγιοβιτς και Φαβάλι προκειμένου να κάνει το 3-0 ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση μίας ώρας κλειδώνοντας έτσι την νίκη του Παναιτωλικού.Το τελικό σκορ έγραψε στο 78′ και πάλι ο Μπελόν, που μετά από σέντρα του Μπόγιοβιτς και κεφαλιά πάσα του Σίσιτς με δυνατό σουτ πέτυχε το 2ο προσωπικό του τέρμα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Κούσας, Ιωάννου, Μελισσάς (33′ Γκόλιας), Αραμπατζής, Σφακιανάκης (71′ Ιορδανίδης), Μπελόν, Καμαρά (60′ Σίλβα Τζούνιορ), Σίσιτς, Φαβάλι, Μπόγιοβιτς
Πιερικός (Ντούσαν Μιτόσεβιτς): Βασιλειάδης, Νίκου, Παπατόλιος, Ντόικιτς, Αποστολίδης (68′ Μανίκας), Φαμπίνιο, Κόιτς (82′ Ιορδανίδης), Μπελόσεβιτς, Ντάνι, Ελευθεριάδης, Γιαζιτζόγλου (82′ Καθάριος).