Πιο επικίνδυνες από ποτέ οι λακκούβες στον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας

Εδώ και καιρό είχαμε τονίσει και ενημερώσει μέσα από το amvrakikosnews news τις τοπικές αρχές του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας ότι ο δρόμος προς την Πρέβεζα και Αγρίνιο (στο ύψος του Δρυμού) είναι γεμάτος από επικίνδυνες λακκούβες. Πραγματικά οι λακκούβες αυτές (οι περισσότεροι θα το είχατε διαπιστώσει ) ήταν επικίνδυνες για τα αυτοκίνητα. Ουκ ολίγα αυτοκίνητα είχαν διαλύσει λάστιχα και αμορτισέρ , λόγω αυτών των λακκουβών . Η Δημοτική Αρχή μετά από καιρό κατάλαβε ότι έπρεπε να επέμβει και να κλείσει τις λακκούβες και πράγματι το έκανε παρότι δεν έχει <<ψωμί >> το κλείσιμο τον λακκουβών . Ολοι πλέον ξέρουμε ότι η Νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας δεν παρεμβαίνει εκεί που δεν υπάρχει <<ζουμί-ψωμί>>.

Παρόλα αυτά η κίνηση ήταν θετική αν αναλογιστεί κανείς ότι το κλείσιμο αυτό έπρεπε να είχε αναλάβει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στην οποία ανήκει το οδικό αυτό δίκτυο. Το δυστύχημα όμως στην υπόθεση είναι ότι στην περιοχή μας έβρεξε έντονα αυτές τις ημέρες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξουν πάλι αρκετές από τις λακκούβες στο ύψος του αεροδρομίου του Ακτίου-Βόνιτσας και στην περιοχή του Δρυμού Βόνιτσας . Οι λακκούβες αυτές είναι ποιό επικίνδυνες αφού η Πίσα που έχει πέσει έχει κάνει ρωγμές που δεν φαίνονται και αν βρει εκεί ένα λάστιχο ο οδηγός θα αναγκαστεί να το πληρώσει καινούργιο .

Οι λακκούβες όμως δεν έχουν ανοίξει πάλι στα σημεία που ανέφερα ποιό πάνω , αλλά και μέσα στην Βόνιτσα (αρκετές από αυτές ) που πριν μερικές ημέρες είχαν κλείσει από συνεργείο του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας. Η βροχή ανέδειξε για άλλη μια φορά την προχειρότητα που εργάζονται αυτοί που διοικούν τον Δήμο.

Στην Βόνιτσα γίνονται δύο μεγάλα έργα και σίγουρα και δρόμοι θα είναι χαλασμένοι και δρόμοι σκαμμένοι θα υπάρχουν. Εδώ μιλάμε όμως για προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την εγκαταλείψει της Βόνιτσας που έχει προκαλέσει η προχειρότητα της Δημοτική Αρχής . Δεν είναι δυνατόν να κλείνουν τις λακκούβες και μετά από μια βροχής να είναι ετοιμόρροπες σχεδόν όλες και οι πολίτες να κινδυνεύουν πάλι. Το φοβερό σε όλη την υπόθεση είναι ότι σήμερα ρίχνουν χώμα σε σημεία που υπάρχουν μεγάλες ανισόπεδες λακκούβες. Καλά δεν καταλαβαίνουν ότι σήμερα και αύριο θα βρέξει και ότι τα σημεία αυτά θα μετατραπούν σε μεγάλες παγίδες. Καλά δεν υπάρχει κανείς να τους σταματήσει ?Αυτό συμβαίνει δυστυχώς γιατί δεν υπάρχει συντονισμός στον Δήμο και όρεξη για δουλεία και εξυπηρέτηση του πολίτη.

Οι λακκούβες προς Θεού δεν είναι το μείζον και φλέγον θέμα, αλλά μέσα από αυτό το θέμα καταλαβαίνει κανείς πως λειτουργούν οι άνθρωποι που διοικούν αυτόν τον Νέο Δήμο. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι επικρατεί χάος και κατάντια στον Δήμο. Εμείς στους πολίτες της περιοχής και σε όσους διέρχονται προτείνουμε να προσέχουν όταν κινούνται στο οδικό δίκτυο από τον Δρυμό Βόνιτσας έως το Άκτιο Βόνιτσας γιατί δεν φταίνε σε τίποτα να πληρώνουν την ανυπαρξία κάποιον.

πηγή : amvrakikosnews.com