Με νίκες ο Παναιτωλικός στο χάντμπολ ανδρών και γυναικών

Χάντμπολ ανδρών: Παναιτωλικός – Μ. Αλέξανδρος Φλώρινας 37-18
Τη νίκη στην πρώτη αγωνιστική του Β΄ Γύρου για το Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών Ελλάδος πήρε εύκολα ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. Αυτή τη φορά αντίπαλός του ήταν η ομάδα «Μ. Αλέξανδρος Φλώρινας». Κατάφερε έτσι και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, μόνος πρώτος με 16 βαθμούς.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Αγρινίου η ομάδα μας, αν και παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές, κατάφερε να πάρει τους δύο βαθμούς της νίκης μπροστά σε περισσότερους από 150 φίλους της.Όλοι όσοι αγωνίστηκαν έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι δεν υπάρχουν αναπληρωματικοί και βασικοί, αλλά αθλητές που όταν χρειαστεί θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις να προσφέρουν στην ομάδα. Δόθηκε έτσι η ευκαιρία να ξεκουραστούν αθλητές που είχαν πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους προηγούμενους αγώνες και να είναι πιο ομαλή η αποθεραπεία και η επανένταξη των τραυματιών μας.

Η Ομάδα μας έπαιξε γρήγορο HANDBALL και από την αρχή είχε τον έλεγχο του αγώνα. Παίζοντας δυνατή άμυνα κατάφερε και έτρεξε στην επίθεση πετυχαίνοντας πολλά γκολ στον αιφνιδιασμό. Απέναντι σε οργανωμένη άμυνα όταν χρειάστηκε έβρισκε ξανά τις λύσεις που της επέτρεπαν να σκοράρει. Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο παρακολούθησαν ένα γρήγορο παιχνίδι, με δυνατές άμυνες και εναλλαγές στο σκορ που σίγουρα το ευχαριστήθηκαν. Αυτή μας η προσπάθεια είναι η πιο μεγάλη και ειλικρινής πρόσκληση που απευθύνουμε σε όλους τους φιλάθλους του Αγρινίου και τους καλούμε κοντά μας, να μας στηρίζουν και να μας εμψυχώνουν.

Το σκορ εξελίχθηκε ως εξής: 5΄: 3-2, 10΄: 6-6, 15΄: 9-8, 20΄: 10-10, 25΄: 15-11 και 18-11 ημίχρονο. Στο 35΄: 21-12, 40΄: 24-13, 45΄: 28-14, 50΄: 30-16, 55΄: 34-17. Το παιχνίδι τελείωσε 37-18.

Αγωνίστηκαν οι: ΡΑΙΚΟΣ ΣΠ. & ΜΠΑΖΟΥΛΑΣ Β. (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ), ΔΗΜΟΥ ΧΡ., ΡΑΠΤΗΣ Π., ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Κ., ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΛΙΟΚΑΥΤΟΣ Κ., ΝΤΑΟΥΡΟΣ Ι., ΓΟΥΡΓΟΛΙΤΣΑΣ Ι., ΔΗΜΟΣ Δ., ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ Δ., ΡΑΙΚΟΣ Κ., ΛΑΓΟΣ Κ.

Σκόραραν οι: ΡΑΙΚΟΣ Κ. πρώτος σκόρερ με 10 γκολ. ΔΗΜΟΥ ΧΡ. 6 γκολ. Από 3 γκολ πέτυχαν οι: ΡΑΠΤΗΣ Π., ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΛΙΟΚΑΥΤΟΣ Κ., ΝΤΑΟΥΡΟΣ Ι. & ΓΟΥΡΓΟΛΙΤΣΑΣ Ι. Από 1 γκολ πέτυχαν οι: ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Κ., ΔΗΜΟΣ Δ. & ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ Δ.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς μας, που μας στηρίζουν σε αυτή μας την προσπάθεια.Για εμάς από αύριο αρχίζει η προετοιμασία για τον επόμενο, εκτός έδρας αυτή τη φορά, αγώνα με την άλλη ομάδα της Φλώρινας την «Ακαδημία».

Χάντμπολ γυναικών: Παναιτωλικός – Άρης Νίκαιας 24-20
Μεγάλη νίκη για το γυναικείο τμήμα χειροσφαίρισης του Παναιτωλικού μας, με σκορ 24-20 στον αγώνα που έγινε σήμερα Κυριακή 10/02/2013 και ώρα 13:30 στο Δ. Α. Κ. Αγρινίου απέναντι στον πρωτοπόρο Άρη Νίκαιας για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών Ελλάδος.

Τα κορίτσια μας μπήκαν δυνατά στον αγώνα και παίζοντας άμυνα που τσακίζει κόκκαλα δεν άφησαν κανένα περιθώριο στις αντιπάλους τους να πιστέψουν ότι μπορεί να κερδίσουν το παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κανένα σημείο του αγώνα οι παίκτριες μας δεν έχασαν το προβάδισμα στο σκορ. Ο προπονητής της ομάδας μας Κος Ραμμόπουλος προετοίμαζε τις κοπέλες τρείς εβδομάδες για το συγκεκριμένο παιχνίδι και από το τελικό σκορ φαίνεται η πολύ καλή δουλειά που έγινε.

Πρώτες σκόρερ για την ομάδα μας οι Δήμου Χρ. και Κοκώνη Αφρ.από 7 τέρματα και τις ακολούθησαν οι Μάνθου Αγγ. 4, Πουρνάρα Νικ. 3, Λουμπαρδιά Κων. 2 και Τζαμαλή Γ. 1.

Συγχαρητήρια σε όλες τις κοπέλες και στον προπονητή μας για την μεγάλη νίκη που μας δίνει δύναμη για την συνέχεια. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας σε δύο εβδομάδες στο Μαρούσι με τον Παράδεισο Αμαρουσίου.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους φιλάθλους μας που ήρθαν και συμπαραστάθηκαν στα κορίτσια μας και όλους όσους συνέβαλαν στο να οργανωθεί και να προχωρήσει αυτή η ομάδα στους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που περνάμε!!!