Ο Παναιτωλικός αντεπιτίθεται! Τριάρα στον Ηρακλή – Απέχει πλέον 4 βαθμούς από την απ’ ευθείας άνοδο

Στην τελευταία αναμέτρηση για τον πρώτο γύρο της Football League Παναιτωλικός και Ηρακλής διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Αγρίνιο με τα “καναρίνια” να επικρατούν άνετα με 3-0. Ο Παναιτωλικός κάνοντας το 3 στα 3 στα τελευταία ματς ουσιαστικά ξαναμπήκε στο πρωτάθλημα καθώς πλέον απέχει 4 βαθμούς από την πρώτη τριάδα και μόλι ένα βαθμό από τα πλέι οφ ανόδου.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου ενισχύθηκε αρκετά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και αυτό φάνηκε από τα αποτελέσματα αφού οι παίκτες που αποκτήθηκαν φαίνεται να κάνουν τη διαφορά για την ομάδα του Παναιτωλικού. Ωστόσο και ο Ηρακλής ενισχύθηκε το χειμώνα αποκτώντας αρκετούς ποδοσφαιριστές και αυτό έκανε το παιχνίδι ακόμα πιο ενδιαφέρον.Τελικά, η ομάδα του Παναιτωλικού επικράτησε άνετα με 3-0 έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Μπόγιοβιτς που σημείωσε δύο γκολ, το πρώτο στο 10ο λεπτό και το δεύτερο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47′.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε και ο Παναιτωλικός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 60′ μάλιστα έγινε και το 3-0 από αυτογκόλ του Ηρακλή που σημείωσε ο Τάι. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης και με αυτή τη νίκη η ομάδα του Παναιτωλικού προσπερνάει στη βαθμολογία τον Ηρακλή και ανεβαίνει σημαντικά στο βαθμολογικό πίνακα. Να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Νατσούρας τραυματίστηκε στο 30ο λεπτό στο κεφάλι, έγινε αλλαγή αλλά ο γιατρός έκρινε ότι έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο κάτι το οποίο και έγινε προκειμένου να εκτιμηθεί η κρισιμότητα της κατάστασής του.

Οι συνθέσεις για τις δύο ομάδες:
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Αραμπατζής, Ιωάννου, Κούσας, Δάρλας, Σφακιανάκης, Τζούνιορ, Φαβάλι, Σίσιτς, Μπελόν, Μπόγιοβιτς (67′ Κουτσοσπύρος).
Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Χ. Παληγεώργος, Νατσούρας (30′ Σαββίδης), Παπαστεριανός, Τσερκέζος, Φερνάντεζ, Τάι, Σουλίδης (57′ Γεωργίου), Ισάακ (65′ Σιατραβάνης), Στεφανίδης, Κιρόφσκι.