Παναιτωλικός-Ηρακλής: Ψάχνουν την ανάκαμψη…

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ηρακλή (19:00, OTE TV) στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Νίκη που θα τους φέρει κοντά στις θέσεις της ανόδου αναζητούν στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός κι ο Ηρακλής. Οι γηπεδούχοι με τον Μάκη Χάβο στον πάγκο έχουν δείξει σημάδια βελτίωσης και θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα την πορεία τους στο πρωτάθλημα, την ώρα που ο Ηρακλής θα προσπαθήσει να «ρεφάρει» την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Παναιτωλικός περιμένει τον «γηραιό» χωρίς τους τραυματίες Μουμίν και Κουτρρομάνο, με τον Χάβο να μην έχει την πρόθεση να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα του, σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Πιερικό.

Ο Ηρακλής από την πλευρά του πάει στο Αγρίνιο χωρίς τους Βαγγελόπουλο, Τούνι, Ουκάρ, Χιονίδη και Τροΐρη, με τον Γιάννη Χατζηνικολάου να έχει 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή που είναι οι εξής: Βοσνιάδης, Χουάντερσον, Σαββίδης, Νατσούρας, Ισαάκ, Ντατίδης, Ταϊανάν, Γεωργίου, Γ. Παληγεωργος, Χ. Παληγεώργος, Στεφανίδης, Λόπεθ, Παπαστεριανός, Τσερκέζος, Κιρόφσκι, Σουλίδης, Φερνάντεζ, Αλεξίου. Σιατραβάνης.

πηγή : onsports.gr