Warriors: «Αυτός ναι ήταν ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ»

Με ανακοίνωσή τους μέσω του επίσημου site τους οι warriors σχολιάζουν την νίκη του Παναιτωλικού αλλά και την μεγάλη αλλαγή της ομάδας. Αυτή τη φορά τα επικριτικά σχόλια για τη διοίκηση απουσιάζουν ή τουλάχιστον είναι έμμεσα, αφού εγκαλούνται οι υπόλοιποι φίλαθλοι που δεν ακούστηκε ούτε 1 φορά «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ». “Ντρέπεστε ή φοβάστε μήπως κάποιοι σας χαρακτηρίσουν οπαδούς;” είναι η βολή σε κατευθύνσεις των οργανομένων του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Τρίτη σερί νίκη για την ομάδα και τρίτο σερί ματς με μηδέν παθητικό. Επιτέλους ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ έπαιξε ποδόσφαιρο και μάλιστα για όλη την διάρκεια του αγώνα χωρίς να επαναπαυθεί ούτε στο 2-0 αλλά ούτε και στο 3-0. Αυτός ναι ήταν ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.
Τέλος του πρώτου γύρου με την ομάδα να είναι ακόμη πολύ πίσω στην βαθμολογία αλλά αν η ομάδα συνεχίσει με τις ίδιες εμφανίσεις σύντομα θα είναι εκεί που όλοι θέλουμε.
Πάμε τώρα για το διπλό στην Καλλονή για να βγάλουμε τα χρέη του πρώτου γύρου και να ξεχάσουμε το σκορποχώρι που βλέπαμε μέχρι τώρα παρόλο που κάποιοι προσπαθούσαν να μας πείσουν για το αντίθετο.
Περισσότερος κόσμος από κάθε άλλη φορά χθες στο γήπεδο αλλά δυστυχώς «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ» δεν ακούστηκε ούτε 1 φορά. Τι γίνετε ρε; Ντρέπεστε ή φοβάστε μήπως κάποιοι σας χαρακτηρίσουν οπαδούς;