“Ρε μάστορα, τι κριτήρια βάζεις;”

Από όλους όσους μετείχαν στην σύσκεψη με τον Αρβανιτόπουλο για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδος και το ΤΕΙ Μεσολογγίου, δεν βρέθηκε ούτε ένας παντελονάτος αιτωλοακαρνάνας να του πει αυτά που συζητάμε εδώ στην τοπική κοινωνία….

Να του πει δηλαδή αυτά που ειπώθηκαν στα δημοτικά συμβούλια Αγρινίου, Μεσολογγίου, Ναυπακτίας, να του πει για τις υποσχέσεις του Παπαθεοδώρου στους Πατρινούς πως δεν θα πειράξει το Πανεπιστήμιο Πατρών. Δεν βρέθηκε ένας να του χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να του πει “η διαβούλευση που κάνεις είναι της πλάκας”… Δεν βρέθηκε ένας να τον ρωτήσει το εξής : “ρε μάστορα, τι κριτήρια βάζεις; ακαδημαϊκά; πολιτικά; τοπικιστικά; μικροπολιτικά; Για να ξέρουμε και εμείς πως θα κινηθούμε…” Να κοιτάξουμε βρε παιδί μου μήπως την επόμενη φορά έρθουμε στο υπουργείο μαζί με τον… Καραμανλή….

Γιατί αν είναι όντως ακαδημαϊκά τα κριτήρια, η κουβέντα, για παράδειγμα για το ΤΕΙ Μεσολογγίου, το 3ο καλύτερο της Ελλάδας, σταματά εν τη γεννέσει της. Δεν το υποβαθμίζουμε, το ενισχύουμε… Έτσι δεν είναι υπουργέ μου;