Πύρ και μανία οι επαγγελματίες της Αμφιλοχίας με Κοιμήση

Γενική συνέλευση του κλάδου πραγματοποίησε σήμερα 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 6 το απόγευμα στο επιμελητήριο Αμφιλοχίας ο σύλλογος Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αμφιλοχίας.Η προσέλευση των μελών του συλλόγου ήταν μεγάλη η πίκρα και η απογοήτευση για την Δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο κ. Κοιμήση μεγαλύτερη.

Συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν τον κλάδο και όχι μόνο.Μεταξύ των θεμάτων ξεχώρισαν το ζήτημα της λαικής αγοράς, του ειδικού τέλους 0,5% του τζίρου των καταστημάτων εστίασης,οι 6 θέσεις για πλανόδιο και στάσιμο εμπόριο στην πόλη που θέλει(!!!) να χορηγήσει ο Δήμος, η εγκατάλειψη κάθε είδους δραστηριότητας εκ μέρους του Δήμου για την στήριξη της τοπικής οικονομίας, η παντελείς έλλειψη υποδομών και ανάπτυξης της πόλης και η εγκατάλειψη των υπαρχόντων (βλέπε πλατεία,μπασκετάκι, παιδική χαρά μαρίνα, κεντρικός δρόμος, φωτισμός κ.α).

Ακούστηκαν πολλές απόψεις και πήραν τον λόγο πολλοί. Ολοι μα όλοι εξέφραζαν την πικρία τους για την απαξίωση των επαγγελματιών απο την σημερινή Δημοτική Αρχή.Έδώσαν όλοι ραντεβού στις 25 του Φεβρουαρίου στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου, κάνοντας την παρουσία τους έντονη με μιά φωνή να διεκδικήσουν αυτά που ο Δήμαρχος τους στέρησε αλλά και αυτά που έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν τόσα χρόνια με την κύρια ευθύνη να βαραίνει τον Δήμαρχο Κοιμήση.

πηγή : amfiloxia-blogs.blogspot.gr