Έκοψε την πίτα ο ΝΟΜ με βραβεύσεις

Το Σάββατο 16/2/13 ο Ναυτικός Όμιλος στις εγκαταστάσεις του στο λιμάνι έκοψε την πίτα του. Η διοίκηση Βράβευσε την αθλήτρια του καγιάκ Αθηνά Κέκελου για την εξαιρετική της προσπάθεια και τις επιδόσεις της.
Στις 9-11 τρέχοντος πραγματοποιήθηκαν τεστ αξιολόγησης και έλεγχος νέων αθλητών για τις εθνικές ομάδες κανόε καγιάκ σπριντ. Η αθλητριά μας Αθηνά, έφερε τον τρίτο καλύτερο χρόνο και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αποτελέσει μέλος της Εθνικής ομάδος. Σύμφωνα με πληροφορίες από εφέτος θα ισχύσει και πάλι η μοριοδότηση των μαθητών- αθλητών στις Πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις. Το Κανόε –Καγιάκ το οποίο αναπτύσσεται ταχύτατα στην Κλείσοβα, εξασφαλίζει σωστή άθληση και προσφέρει πολλές ευκαιρίες στην διεκδίκηση μορίων στους μαθητές-αθλητές μας.

Στην εκδήλωση του Ν.Ο.Μ παραβρέθηκαν : O Αντιδήμαρχος Μεσολογγίου και μέλος του Ομίλου Γιάννης Μαστρανδρέου, ο ιδρυτής της «ΔΙΕΞΟΔΟΥ» Νίκος Κορδόσης, ο πρώην πρόεδρος του ΕΚΜ Αλέκος Μαστρανδρέου, αρκετοί γονείς και φίλοι του Ομίλου.

Η διοίκηση ευχαριστεί της κυρίες Περσεφόνη Σκληρού, Ντόρα Χασιώτη και ειδικά την Αντωνία Φιλιποπούλου με τον ποιοτικός της φούρνο, για την προσφορά τους σε πίτες και γλυκίσματα. Τέλος ο Ν.Ο.Μ καλωσορίζει τα νέα μέλη του: 1) Μιχάλη Ραπτάκη Φαρμακοποιό, 2) Γιάννη Μαστρανδρέου Ηλεκτρολόγο-Μηχανικό, 3) Δημήτρη Καραθάνο Αρχιτέκτονα-Μηχανικό, 4)Δημήτρη Μούρκα Ιστορικό, 5)Γιώργο Μούρκα Οικονομολόγο, 6)Δημήτρη Αλευρά Οικονομολόγο, 7)Λαμπρινή Καλογερογιάννη Οδοντίατρο, 8)Χρήστο Διαμαντόπουλο Οδοντίατρο, 9)Νίκο Κανίνια Πολ.Μηχανικό 10)Νίκο Μπαλαμπάνη Ναυπηγό, 11) Δημήτρη Αθανασίου Βιολόγο.