Να μιλήσουν τα “μωσαϊκά”

Η Χρυσή Αυγή συμμετείχε στην κινητοποίηση εναντίον του σχεδίου «Αθηνά» που πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Μεσολογγίου. Τώρα με ανακοίνωσή της διαμαρτύρεται που “ο Δήμαρχος Μεσολογγίου, ως υπεύθυνος της εκδήλωσης, επέτρεψε στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να διαβάσει χαιρετισμό κάτι που εντελώς αντιδεοντολογικά, στέρησε σε εμάς! Κατόπιν της απαράδεκτης και αφιλόξενης ενέργειας του Δημάρχου, οι Συναγωνιστές αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας από τον χώρο“.

Ακόμη η ΧΑ τονίζει πως “στην προσπάθεια προβοκάτσιας που στήθηκε εναντίον μας, με ένα κουρέλι που κρεμάστηκε από 2-3 αμφιβόλου καθαριότητος ιδιώτες (idiots), πίσω από το βήμα των ομιλητών και που καμία σχέση δεν είχε με το θέμα της εκδήλωσης, απαντούμε ότι με τέτοια φτηνά τεχνάσματα δεν καταφέρνουν τίποτα εκτός από την γελοιοποίηση των εμπνευστών της“. Και καταλήγει λέγοντας πως “οι Εθνικιστές, δεν είναι φασίστες κύριοι, φασίστες είναι αυτοί που στερούν το λόγο από ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα”.

Πάντως εγώ θα επιμείνω σε μια απορία που είχα εκφράσει παλιότερα : γιατί το νόμιμο κόμμα θέλει να λάβει το λόγο σε μια δημόσια εκδήλωση και από την άλλη βάζει “μωσαϊκά” στις φωτογραφίες από τις συγκεντρώσεις της. Αν προσέξετε στη φωτό από το Μεσολόγγι πριν αποχωρήσει ηρωικά η ΧΑ σε κάποιον έχουν βάλει “μωσαϊκό”…. (σε παλιότερες φωτό είχαν σχεδόν όλοι “μωσαϊκό”) ίσως το παιδί να είναι ανηλίκο κάτι που βέβαια σέβεται η ΧΑ…. το είδαμε όταν έκανε προπαγάνδα στα 10χρονα…