Νίκησε αλλά προβλημάτισε ο Παναιτωλικός

Πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Φωκικό, είχε την υπεροχή χωρίς να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες και έχασε πέναλτι με τον Καμαρά που ήθελε να το εκτελέσει. Ο Παναιτωλικός πήρε ακόμη μια αγχωτική νίκη στην έδρα του, χάρη σε ένα γκολ που σημείωσε ο Πασχάλης Μελισσάς με ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή.

Η ομάδα του Αγρινίου είχε σαφώς καλύτερη απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να αυξήσει τον δείκτη του σκορ. Ο Μπόγιοβιτς είχε δυο πολύ καλές ευκαιρίες όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Από την πλευρά του ο Φωκικός δημιούργησε μόνο μια φάση μετά από εκτέλεση φάουλ, με τον Στεφανάκο να αντιδρά καίρια.

Οι παίκτες του Μάκη Χάβου δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Φωκικός ανέβασε την απόδοση του, έψαξε την ισοπαλία. Στο τέλος της αναμέτρησης, το πέναλτι που κέρδισε ο Παναιτωλικός έφερε αναστάτωση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, αφού ο Καμαρά πήρε την μπάλα από τον Μπόγιοβιτς για να το εκτελέσει και αυτό δημιούργησε αναστάτωση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, αλλά και στον πάγκο της ομάδας του Αγρινίου. Ενώ νωρίτερα προβληματισμό προκάλεσε η ενέργεια του Σίσιτς όταν έγινε αλλαγή επιλέγοντας χωρίς να έχει άδεια να πάει στα αποδυτήρια και όχι στον πάγκο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ(Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Αραμπατζής, Κούσας, Μελισσάς, Γκόλιας, Σφακιανάκης, Τζούνιορ, Φαβάλι(81′ Μπακάκης), Σίσιτς (65′ Καμαρά), Mπελόν(74′ Ιορδανίδης), Μπόγιοβιτς

ΦΩΚΙΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Μανιάτης, Μαρτίνος, Αλμπέρτο (76′ Σουλελές), Λίτσος, Κωστόπουλος, Παπαζούδης, Νάστος, Γουόρντεν, Ταμπάκης, Χαλούλος, Εσόνο (60′ Καραπέτσας).