Π. Κατσούλης : Θα έχουμε συνέχεια αντίστοιχη με αυτή που έχουν προς εμάς

Συνέντευξη τύπου δόθηκε σήμερα στο χώρο της Γενικής Συνέλευσης του ΤΕΙ Μεσολογγίου για το σχέδιο Αθηνά, από το Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη, τον Αντιδήμαρχο Ναύπακτου κ. Σταυρόπουλο, τον Πρύτανη του ΤΕΙ Μεσολογγίου Βαγγελη Πολίτη – Στεργίου και εκπροσώπους της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του ΤΕΙ.

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης δικαιούται από τη στιγμή που στο Μεσολόγγι μένουν τρία από τα οκτώ τμήματα του ΤΕΙ Μεσολογγίου να δήλωνει οργισμένος και αηδιασμένος. “Μας θεωρούν και μας εκτιμούν ως πειθήνιους, ανεγκέφαλους και ηλίθιους υπηκόους” τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε “γιατί δεν είναι δυνατόν ένα μήνα τώρα δήθεν να συζητάμε, να διαβουλευόμαστε, να μας ζητούν αξιόπιστες με επιχειρήματα προτάσεις και να αποδεικνύεται μετά από ένα μήνα ότι το μόνο που έκαναν ήταν να δίνουν υποσχέσεις, να τάζουν, να διαχέουν πληροφορίες στη λογική του “διαίρει και βασίλευε” και κατά βάση να ικανοποιούν στενά τοπικά, μικροκομματικά, πελατειακά ρουσφέτια.

Ακόμη ανέφερε ότι “το Σχέδιο Αθηνά να γίνει Προεδρικό Διάταγμα και για αυτό επιμένω ότι πρέπει όλοι οι βουλευτές, όλων των κομμάτων να σταματήσουν το έκτρωμα – “Αθηνά”. Όσον αφορά το ΤΕΙ Μεσολογγίου με το παράρτημα της Ναύπακτου, ή θα κατοχυρωθεί η αυτονομία του ή οδεύουμε στην αυτοκτονία”. Και κλείνει σημειώνοντας ότι “εφόσον δεν μας σέβονται, δεν θα τελειώσουμε αύριο στη βουλή. Θα έχουμε συνέχεια αντίστοιχη με αυτή που έχουν προς εμάς, ασέβεια στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου και σε ένα Ίδρυμα με 30 χρόνια παρουσίας”.

Αναρωτιέμαι αν το σχέδιο “Αθηνά” έπαιρνε τα τμήματα του Αγρινίου και τα μετέφερε εξ΄ αρχής στην Πάτρα, θα τολμούσε κανείς να μιλήσει με τόσο οξύ ύφος ή πάλι θα δίναμε μάχη για την τιμή των όπλων;;;