Αλλαγές στην ΕΛ.ΑΣ. σε Ακαρνανία και Αιτωλία

Α. Αποστολόπουλος στην Ακαρνανία, Ν. Πιστιώλης στην Αιτωλία
Αρκετές αλλαγές στη Δυτική Ελλάδα και κυρίως σε Ηλεία, Αιτωλία και Ακαρνανία έχουν επιφέρει οι κρίσεις που συνεχίζονται στην ΕΛ.ΑΣ., ενώ στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας μετά την επίσημη τοποθέτηση του ταξιάρχου Κωνσταντίνου Κυριακόπουλου στη θέση του Διευθυντή (παραμένει ως έχει), ανακοινώθηκε και επίσημα, κάτι που αναμενόταν άλλωστε, και η παραμονή του Ανδρέα Τσαουρδά στη θέση του διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών.

Οι ανακατατάξεις ωστόσο ήλθαν στις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Αιτωλίας και της Ακαρνανίας. Ο μέχρι πρότινος Αστυνομικός Διευθυντής Αιτωλίας Ανδρέας Αποστολόπουλος, γνωστός από τη θητεία του στην Αχαία στην Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων, αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή στην Ακαρνανία, ενώ στη θέση του στην Αιτωλία τοποθετήθηκε ο Νικόλαος Πιστιώλης ο οποίος μέχρι σήμερα εκτελούσε χρέη αναπληρωτή Αστυνομικού Διευθυντή.

Στην Αιτωλία επίσης τοποθετείται και συγκεκριμένα στο επιτελείο της Α.Δ. μετά την προαγωγή του στο βαθμό του αστυνομικού διευθυντή, ο Ιωάννης Αποστολόπουλος, διοικητής μέχρι πρότινος στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαίας.

πηγή : patrastimes.gr