Xάντμπολ: Αήττητος στην έδρα του και πάντα πρώτος ο Παναιτωλικός

Κατάφερε να πάρει τη νίκη και να συνεχίσει το σερί των νικών στην έδρα του ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. για το Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών Ελλάδος. Νίκησε τον «Γ.Σ. ΑΜΥΝΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ», εντός έδρας, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Αγρινίου.

«Να μη μας ξεγελάει το σκορ. Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα, με μεγάλη δύναμη και μακρά ιστορία, την Τρίτη του πρωταθλήματος με ένα βαθμό διαφορά από την κορυφή ως σήμερα. Πήραμε μια μεγάλη νίκη, η οποία μας διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Ευχαριστώ θερμά τους Αθλητές μου που σήμερα έδειξαν ότι αξίζουν την 1η θέση που βρίσκονται. Πιστεύω ότι η ομάδα του ΑΜΥΝΤΑ μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος θα διεκδικεί τον τίτλο και την άνοδο στην Α΄2 Εθνική Κατηγορία» ήταν τα λόγια του προπονητή Μιχάλη Ζαραβίνα.

Η ομάδα μας από την αρχή κατάφερε και πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Μπόρεσε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και να παίξει γρήγορα. Η πολύ καλή της άμυνα της έδωσε την ευκαιρία να φύγει στον αιφνιδιασμό και να πετύχει εύκολα και γρήγορα γκολ. Αυτό βοήθησε τους παίκτες μας να ξεφύγουν από το άγχος του ντέρμπι και να συνεχίσουν με καθαρότερο μυαλό και πιο σωστές επιλογές το παιχνίδι τους.

Από την Ομάδα μας δεν υπήρξαν διακριθέντες καθώς όλοι ξεχώρισαν και βοήθησαν με την απόδοσή τους την ομάδα μας όχι μόνο να κερδίσει αλλά και να υπερκαλύψει τη διαφορά των 3ων γκολ του πρώτου αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι 2 αθλητές μας, (ΜΠΑΖΟΥΛΑΣ Β. & ΓΕΩΡΓΑΡΑΣ Π.) αν και από τον κανονισμό δεν είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν, όχι μόνο παρευρέθηκαν αλλά και έκαναν ζέσταμα με τους συμπαίκτες τους, δίνοντας και αυτοί τη δική τους δύναμη στη συνισταμένη της Ομάδας μας. Αυτό είναι το μυστικό αυτής της ομάδας.

Το σκορ εξελίχθηκε ως εξής: 5΄: 4-3, 10΄: 8-4, 15΄: 12-5, 20΄: 14-8, 25΄: 17-10 και 19-12 ημίχρονο. Στο 35΄: 20-12, 40΄: 23-13, 45΄: 26-15, 50΄: 30-18, 55΄: 33-19. Το παιχνίδι τελείωσε 35-19.

Αγωνίστηκαν οι: ΡΑΙΚΟΣ ΣΠ. (τερματοφύλακας και σκόρερ ενός γκολ από τέρμα σε τέρμα), ΔΗΜΟΥ ΧΡ., ΠΥΡΠΥΡΗΣ Λ., ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Κ., ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ., ΛΙΟΚΑΥΤΟΣ Κ., ΓΟΥΡΓΟΛΙΤΣΑΣ Ι., ΔΗΜΟΣ Δ., ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ Δ., ΛΑΓΙΟΣ Α., ΡΑΙΚΟΣ Κ., ΛΑΓΟΣ Κ., ΓΕΩΡΓΙΟΥ Κ.

Σκόραραν οι:. ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ Γ. πρώτος σκόρερ με 6 γκολ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ Κ. , ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ Δ., ΛΑΓΙΟΣ Α., ΡΑΙΚΟΣ Κ. από 5 γκολ, ΔΗΜΟΣ Δ. & ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Κ. από 3 γκολ, ΠΥΡΠΥΡΗΣ Λ. & ΛΑΓΟΣ Κ από 1 γκολ.

Άριστοι ήταν και οι δύο διαιτητές του αγώνα, ΧΡΟΝΗΣ ΝΙΚΟΣ & ΑΒΡΑΜΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. Από τέτοιες διαιτησίες έχει ανάγκη το Άθλημά μας.

Οι περίπου 300 φίλαθλοι που στάθηκαν στο πλευρό μας ευχαριστήθηκαν ένα όμορφο και γρήγορο παιχνίδι. Τους περιμένουμε ακόμα περισσότερους στα επόμενα παιχνίδια και τους ευχαριστούμε θερμά μαζί με τους χορηγούς μας που μας στηρίζουν σε αυτή μας την προσπάθεια. Χωρίς την πολύτιμη και έμπρακτη συνδρομή τους δεν θα μπορούσε να υπάρξει η Ομάδα μας στην κατηγορία.Ευχαριστούμε την τηλεόραση του ΑΧΕΛΩΟΥ που κάλυψε τηλεοπτικά το παιχνίδι και θα το μεταδόσει την Παρασκευή 15/03/2013 και ώρα 19:00

Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ. Τμήμα Χειροσφαίρισης Ανδρών