Οι “Σερραίοι” του Παναιτωλικού

Αρκετά είναι τα πρόσωπα που έχουν αγωνιστεί κατά καιρούς και στους δύο συλλόγους. Στη σημερινή αναμέτρηση υπάρχουν τρία πρόσωπα που συνδέουν τον Πανσερραϊκό με την ομάδα του Αγρινίου όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το serressport.gr.

Αρχής γενομένης ο προπονητής των “καναρινιών” Μάκης Χάβος ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Πανσερραϊκό, καθώς το 1988 αποκτήθηκε από τα Τρίκαλα και στα τρία χρόνια που παρέμεινε στις Σέρρες είχε 82 συμμετοχές και 8 γκολ. Παράλληλα το 2002 επέστρεψε στον Πανσερραϊκό γράφοντας ακόμη 13 συμμετοχές στο βιογραφικό του.

Από εκεί και πέρα κόκκινο είναι και το παρελθόν του Σερραίου Νίκου Αραμπατζή ο οποίος αποκτήθηκε το 2000 από τον Θρακικό Άνω Μητρουσίου και έμεινε στα “λιοντάρια” ως τον Δεκέμβριο 2005 έχοντας συνολικα 99 συμμετοχές και 7 γκολ πριν πάρει την μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ.

Τέλος υπάρχει και ο… πρωταθλητής με την φανέλα του Πανσερραϊκού Χουσεϊν Μουμίν που αγωνίστηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο μισό της σαιζόν 2007-08 κάνοντας 10 συμμετοχές, ενώ στο φινάλε πανηγύρισε την άνοδο.

πηγή : serressport.gr