Το Χ στις Σέρρες πήρε ο Παναιτωλικός

Με την λευκή ισοπαλία που απέσπασε στις Σέρρες ο Παναιτωλικός απέναντι στον Πανσερραϊκό φτάνει στους 40βαθμούς στη 10η θέση. Ο Παναιτωλικός μπορεί να πει κανείς ότι πήρε θετικό αποτέλεσμα παίζοντας σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο με 10 παίχτες (αποβλήθηκε ο Κουτσοσπύρος), από την άλλη όμως ο Παναιτωλικός που σε καμία περίπτωση δεν απειλήθηκε από την ομάδα των Σερρών, που βρέθηκε σε κακή μέρα, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει ένα πολύτιμο διπλό.

Ο αγώνας στις Σέρρες μεταξύ Πανσερραϊκού – Παναιτωλικού σημαδεύτηκε από την 40λεπτη διακοπή από το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με τους προβολείς του γηπέδου με αποτέλεσμα ο διαιτητής Μουρτζάκης 35ο λεπτό να πάρει την απόφαση να οδηγήσει τις ομάδες στα αποδυτήρια. Διακοπή που σίγουρα επηρέασε το ρυθμό του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός κατάφερε να κρατήσει εύκολα το μηδέν στην άμυνα χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα αλλά και χωρίς να απειλήσει την εστία του Πανσερραϊκού. Ο Μάκης Χάβος εντυπωσίασε στην επιλογή της αρχικής ενδεκάδας αλλάζοντας τα 3/4 της άμυνας σε σχέση με την ενδεκάδα του πορηγούμενου ματς με την Καλλιθέα. To ματς και λόγο της διακοπής δεν έχει ρυθμό και ποιόητα, ενώ οι φάσεις μπροστά στις δυο εστίες ήταν λιγοστές. Ο Παναιτωλικός κατάφερε να “απειλήσει” μόνο στο 41΄ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Φαβάλι, την κεφαλιά του Κουτσοσπύρου μπλόκαρε ο Κουτζαβασίλης.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και αυτό με χαμηλό ρυθμό στο 57 όμως ο Παναιτωλικός έμεινε με 10 παίχτες όταν ο διαιτητής απέβαλλε τον Κουτσοσπύρο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στη συγκεκριμένη φάση οι άνθρωποι του Παναιτωλικού διαμαρτύρονται λέγοντας ότι δεν υπήρχε καν φαουλ στη φάση. Παρά το μειονέκτημα ο Παναιτωλικός ήλεγχε τον αγώνα, χωρίς να κινδυνεύσει σε καμία περίπτωση. Αντιθέτως απείλησε στο 75 με σουτ του Φαβάλι που πέρασε λίγο αουτ και στον 78 όταν μετά από ολιγωρία της άμυνας, ο Καμαρά σέντραρε για τον Φαβάλι, που “πάτησε” για τον Μπελόν, το σουτ του οποίου κοντράρε ο Τριανταφύλλου. Στο 89΄ ο Πανσερραϊκός διαμαρτυρήθηκε για χέρι και πέναλτι μετά από σούτ του Κόντου, ωστόσο ο διαιτητής έδειξε “παίζεται”…

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Τριανταφύλλου Δ, Μπριλάκης, Παντελιάδης, Παρασκευαϊδης, Σιάκκας(71΄ Γκουγκουλιάς), Ντα Κόστα, Τριανταφύλλου Κ, Τοντόροφ(83΄ Τσούτσης), Μπανγκουρά, Σίμιτς(46΄ Κόντος)
Στον πάγκο: Μπίμπης, Καρασαλίδης, Τσιμίκας Σ, Τσαούσης

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Μπακάκης, Κούσας, Ιωάννου, Δάρλας(79΄ Μελισσάς), Σφακιανάκης, Σίλβα Τζούνιορ, Φαβάλι, Μπελόν(87΄ Ιορδανίδης), Μύγας(46΄ Καμαρά), Κουτσοσπύρος
Στον πάγκο: Τακίδης, Σμίλτος, Μεταξούλης, Αραμπατζής

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)
ΒΟΗΘΟΙ: Δηλγεράκης (Δράμας), Κουράκης (Ηρακλείου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κόντος-Κουτσοσπύρος, Δάρλας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Κουτσοσπύρος