Το ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας απαντά για τις στάσεις

Η ΚΤΕΛ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Α.Ε. διαμέσου του προέδρου της Γ. Καψιαμπέτη απαντά στην επιστολή (δείτε την αναλυτικά εδώ) αναγνώστη του ΑγρίνιοCulture που διαμαρτύρονταν για τις στάσεις σε δρομολόγιο του ΚΤΕΛ από Αγρίνιο για Αθηνά και μας κοινοποιεί την απάντησή της την οποία και δημοσιεύουμε:

Σχετικά με το περιεχόμενο της επιστολής σας, τα αναγραφόμενά σας περιέχουν ανακρίβειες, ασάφειες και σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα. Αναλυτικά, η αναφορά σας ότι ταξιδέψατε με το δρομολόγιο των 18.00, διότι έχει καταργηθεί το δρομολόγιο των 19.00, είναι ψευδές, γιατί ουδέποτε υπήρξε τα τελευταία 10 χρόνια δρομολόγιο στις 19.00 από Αγρίνιο για Αθήνα. Επίσης, σχετικά με την αναφορά σας ότι ταξιδέψατε με το δρομολόγιο των 18.00 για να είστε στις 21.30 στην Αθήνα, σας γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει ακριβή ώρα άφιξης σε κανένα δρομολόγιο λόγω αστάθμητων παραγόντων (π.χ. οδικό δίκτυο,υπερβολική κίνηση , καιρικές συνθήκες,κ.α.). Όσον αφορά την ταλαιπωρία σας εξ’αιτίας των πολλών στάσεων καθ’οδόν με αποτέλεσμα να φτάσετε στην Αθήνα 21.50, σας απαντούμε ότι:
1ον Η εταιρεία μας εκτελεί καθημερινά δρομολόγια για Αθήνα ταχέα(express) με ελάχιστες στάσεις χωρίς να διέρχονται από ενδιάμεσες πόλεις και αρκετά δρομολόγια -ένα εκ των οποίων επιλέξατε- εξυπηρετούν και επιβάτες καθ’οδόν.
2ον H άφιξη του συγκεκριμένου δρομολογίου στις 21.50 είναι σε κανονικό χρόνο δεδομένου ότι, εάν ένα λεωφορείο ακολουθήσει τα όρια ταχύτητας του ΚΟΚ, η διάρκειά του υπερβαίνει τις 4 ώρες.
Τέλος, σχετικά με τον κανονισμό του οργανισμού, να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας τον εφαρμόζει με απόλυτο τρόπο και δεχόμαστε τις υποδείξεις των επιβατών μας για βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε, όταν αυτές είναι καλόβουλες και μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση όσο των δυνατών περισσοτέρων επιβατών. Άλλωστε τα λεωφορεία είναι Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Εκ μέρους της ΚΤΕΛ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Α.Ε.
Γεώργιος Καψιαμπέτης
Πρόεδρος