Τρισμέγιστε Αρβανιτόπουλε σε ευχαριστούμε

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ως ιστοσελίδα τον υπουργό Παιδείας Αρβανιτόπουλο, όχι φυσικά για την καρατόμηση των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά για το γεγονός ότι εκπλήσσοντας όλους με τα ρουσφέτια του της τελευταίας στιγμής μας δικαίωσε.

Ο Αρβανιτόπουλος δικαίωσε πέρα για πέρα την κριτική μας προς το δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου που σταμάτησε να διεκδικεί και εκτός από κάποιους γενικόλογους χαρακτηρισμούς, έμεινε στην υπόσχεση ότι θα καλέσει τους βουλευτές σε μια ύστατη προσπάθεια να ασκήσουν όση πίεση μπορούν και να επιδιώξουν μια ακόμη συνάντηση με τον υπουργό. Το απαράδεκτο δημοτικό συμβούλιο της πόλης, κυρίως η δημοτική αρχή και η μείζονα αντιπολίτευση, ούτε αυτό δεν έκαναν… Πάλι εκ των υστέρων σήμερα ο δήμαρχος αντέδρασε …δυναμικά με μια ακόμη επιστολή…

Ευχαριστούμε λοιπόν τον κ. Αρβανιτόπουλο που απέδειξε με τα ρουσφέτια του πως το πολιτικό προσωπικό περιοχής και το δημοτικό συμβούλιο της πόλης, ήταν ανίκανο να προβεί σε μια στοιχειώδη πολιτική εκτίμηση, να δει δηλαδή, πως ο υπουργός Παιδείας δεν είναι τίποτε άλλο, από ένας διεκπαιρεωτής εξυπηρέτησης συμφερόντων πολιτικών του φίλων.