Σαλμάς σε Μοσχολιό : “Όλοι έχουμε τις ίδιες ευθύνες”

“Όλοι είμαστε αιρετοί και όλοι έχουμε τις ίδιες ευθύνες απέναντι στο λαό και όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος” υποστήριξε με δήλωσή του στον Αχελώος ΤV και τη Νανά Θεοδωροπούλου ο Αν.Υπουργός Υγείας Μ. Σαλμάς απαντώντας στην επιστολή του δημάρχου Αγρινίου Παύλου Μοσχολιού που καλούσε ιδιαιτέρως τον ίδιο και τον κ. Καραγκούνη να αναλάβουν τις ευθύνες τους αναφορικά με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας.

“Ο καθένας από τη θέση του οφείλει δίνει μια μάχη και να δίνει λογαριασμό για τα αποτελέσματα της μάχης που δίνει ο ίδιος και όχι να ζητά αυτά που δεν έκανε ο ίδιος να τα κάνουν άλλοι” είπε χαρακτηριστικά ο Μ. Σαλμάς και πρόσθεσε πως “οι δήμαρχοι ξέρουν ότι είναι μια μάχη που την δίνουμε όλοι μαζί. Μαζί θέσαμε τα επιχειρήματα της περιοχής δυο φορές στον αρμόδιο υπουργό”.

Κληθείς ωστόσο να σχολιάσει τις πιέσεις που ασκούνται στο υπουργείο και την περίπτωση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας είπε επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που προκαλούν τα ρουσφέτια του Αρβανιτόπουλου: “δεν μπορώ να δεχθώ ότι τα επιχειρήματα έχουν υποκατασταθεί από πολιτικές πιέσεις”. Όσον αφορά το ΤΕΙ Μεσολογγίου ήταν εμφανής η προσπάθεια -μετά τις αντιδράσεις στην Πάτρα- αναδίπλωσης του κ. Σαλμά μη επιβεβαιώνοντας, ούτε διαψεύδοντας τις δηλώσεις του σε μεσολογγίτικο ιστολόγιο. Ωστόσο εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος…