Xάντμπολ ανδρών: Διπλασίασε τις νίκες ο Παναιτωλικός

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου ”Μιχάλης Κούσης” ο Παναιτωλικός διπλασίασε τις νίκες του για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών Ελλάδος απέναντι στην ομάδα των Ποντίων Κιλκίς.Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νωθρά το παιχνίδι και το σκορ στο 5ο λεπτό ήταν στο 1-1.Μετά το πρώτο πεντάλεπτο η ομάδα του Αγρινίου ανέβασε στροφές και προηγήθηκε με 4-2 στο 10′ 7-4 στο 15′ και 10-5 στο 20′.

Χάντμπολ ΠαναιτωλικόςΗ ομάδα του Κιλκίς κατάφερε να μειώσει το σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου μετά από αδικαιολόγητη χαλάρωση των παικτών του Παναιτωλικού και έτσι το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 12-10. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός είχε προβλήματα στην επίθεση αλλά με την πολύ καλή τα άμυνα κατάφερε να είναι μπροστά στο σκόρ.16-15 στο 40′ 18-15 στο 45′ και 19-18 στο 50ο λεπτό. Για να φτάσουμε στο 53′ λεπτό του αγώνα και όλα να ξεκινήσουν από το μηδέν καθώς η ομάδα των Ποντίων με ωραίες ενέργειες έφερε το παιχνίδι στα ίσια 19-19. Στο σημείο εκείνο οι παίκτες του Παναιτωλικού αφυπνίστηκαν και με καλές άμυνες και αιφνιδιασμούς τελείωσαν το παιχνίδι στο 22-19.
Ήταν το τελευταίο παιχνίδι της αγρινιώτικης ομάδας με κλειστές πόρτες καθώς εξέτισε την ποινή της και στην επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση που θα γίνει στις 01/12/2013 με αντίπαλο την Γ.Σ.Δράμα περιμένει το μεγάλο της «όπλο», τον όγδοο παίκτη της που δεν είναι κανείς άλλος από τον υπέροχο κόσμο της.
Για τον Παναιτωλικό αγωνίστηκαν οι Σπυρόπουλος Απ. (Τ/Φ)-Ράικος Σπ. (Τ/Φ)-Μπαζούλας Βασ.(Τ/Φ)-Δήμου Χρ.-Πυρπηρής Λ.-Καλλιακμάνης Κ.-Ραμμόπουλος Γ.-Σωτηρόπουλος Χριστ.-Νταούρος Ι.-Παπανίκος Δ.-Γιαννιώτης Δ.-Λάγιος Ανδρ.-Ράικος Κ.-Λαγός Κ. και Φωτόπουλος Λ.
Αξιοσημείωτη η παρουσία του Προέδρου της Κ.Ε.Δ. Ο.Χ.Ε. Κου Νικολίτσα στις κερκίδες του γηπέδου .
Παράλληλα ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την συνεργασία μας με τον χειρούργο ορθοπεδικό Βασίλειο Τζελτζέ ο οποίος παραβρέθηκε στο γήπεδο και τον φυσικοθεραπευτή Κων/νο Καλφούντζο ο οποίος φρόντισε τους παίκτες και των δύο ομάδων καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Επόμενο παιχνίδι στην μακρινή Νάουσα το Σάββατο 23-11-2013 και ώρα 16:00