Δεν εκφράζει τον Συνδέσμο Ιδιοκτητών η ανακοίνωση κατά του προέδρου του ΚΤΕΛ

Ο Συνδέσμος Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Συγκοινωνίας Υπεραστικών Συγκοινωνιών ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ με ανακοίνωσή του εκφράζει τη λύπη του για τα “αυθαίρετα συμπεράσματα και κακοήθειες του συντάκτη” ανακοίνωσης που επικαλείται ότι εκφράζει τους ιδιοκτήτες-οδηγούς του ΚΤΕΛ και επιτείθεται στον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας με αφορμή τα λεγόμενά του σε δηλώσεις του στην τοπική τηλεόραση σχετικά με το τραγικό τροχαίο του ΚΤΕΛ στα Μάλγαρα.

Αναλυτικά :
Ο Πρόεδρος το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Συγκοινωνίας Υπεραστικών Συγκοινωνιών ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ, το οποίο αποτελείται από 200 μέλη εκφράζει τη λύπη του για ανώνυμα δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν σε ιστοσελίδες της περιοχής μας κατά του Προέδρου της εταιρείας ΚΤΕΛ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ Α.Ε. κ. Γεωργίου Καψιαμπέτη που στην ουσία δεν περιφρουρούν, αλλά υπονομεύουν το κύρος της Εταιρείας.

Ο Πρόεδρος στη συνέντευξη του εξέφρασε τη βαθιά του λύπη για την απώλεια των δύο νέων ανθρώπων και τον τραυματισμό επιβατών του δρομολογίου της 07/01/2014 από Αγρίνιο προς Θεσσαλονίκη. Δεν καταλόγισε ευθύνες και δεν ήταν δυνατόν να πράξει αυτό, αφού αποτελεί αντικείμενο έρευνας των οργάνων της Τροχαίας, αλλά και των ανακριτικών αρχών.Τα αναφερόμενα σε ανώνυμη ανακοίνωση είναι αυθαίρετα συμπεράσματα και κακοήθειες του συντάκτη της.

Το ύφος και το κείμενο, αλλά και οι απόψεις που εκφράζονται μέσω αυτής της ανώνυμης και ανεύθυνης ανακοίνωσης δεν εκφράζουν ούτε τον Πρόεδρο, ούτε το Διοικητικό Συμβούλιο ούτε τα μέλη του σωματείου που εκπροσωπεί τους οδηγούς και ιδιοκτήτες των λεωφορείων της εταιρείας ΚΤΕΛ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Α.Ε.
Ο πρόεδρος
Γεώργιος Παπακωνσταντίνου