Τσεκάρει Ναβάρο

Με αργά, αλλά σταθερά και προσεκτικά βήματα προχωρά ο σχεδιασμός του Παναιτωλικού. Μία περίπτωση που έχει πέσει στο τραπέζι είναι εκείνη του Τσίμο Ναβάρο. Ο Ισπανός δεξιός εξτρέμ –υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και μπακ– αποτελεί παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης και προτάθηκε στα «καναρίνια».

Ο 26χρονος χαφ δείχνει έτσι πως θέλει να συνεχίσει στη χώρα μας, όπου είναι από το 2010 για λογαριασμό του Αστέρα. Η περίπτωσή του τσεκάρεται πλέον από τα «καναρίνια». Στα «συν» του είναι πως γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα από την Ελλάδα, ενώ εάν τελικά αποκτηθεί μιλά την ίδια γλώσσα με άλλους μέσους του Παναιτωλικού, όπως τον Γοδόι και τον Μαρτίνες, αλλά και τον φορ Αλβες. Ετσι δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, αλλά και άμεσα είναι σε θέση να βρει συμπαίκτες του ώστε να συνεννοηθεί και να τον βάλουν στο κλίμα της ομάδας.

Ο Ναβάρο είναι η μία περίπτωση του εξετάζεται. Μία άλλη είναι εκείνη του Πάμπλο Ερνέστο Βίτι. Η οποία αν προχωρήσει, θα αποτελέσει «βόμβα» μεγάλου βεληνεκούς. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, ο 28χρονος επιθετικός -μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της τριάδας πίσω από τον φορέχει προταθεί στην ομάδα και έχει ήδη μαζέψει πολύ καλές πληροφορίες για την ομάδα (σ.σ.: λογικό) κάτι που τον βάζει σε σκέψεις ώστε να προχωρήσει το θέμα.

Ο Βίτι μόνο… χθεσινός δεν είναι. Ξεκίνησε από την Ροζάριο Σεντράλ και το 2005 κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20, συμπαίκτης με τους Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Αγκουέρο. Μετά την Ροζάριο αγωνίστηκε σε Μπάνφινλντ, Ιντεπεντιέντε, Τσερνομόρετς (Ουκρανίας), Τορόντο (Καναδά), Ουνιβερσιτάριο (Περού), Κερετάρο (Μεξικό), Λίγκα Ντε Κίτο (Εκουαδόρ), ενώ πέρυσι ήταν στην Τίγκρε της χώρας του και σε 19 ματς πέτυχε τρία γκολ. Σε Περού και Καναδά κατέκτησε και τίτλους.

πηγή : sportday.gr