Mε μεγάλη επιτυχία και πολύ κόσμο η «Γιορτή μελιού και καρυδιού 2014» στα Κρυονέρια Ναυπακτίας

Στο χωριό Κρυονέρια Ορεινής Ναυπακτίας, το Σάββατο 9 Αυγούστου 2014, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση «Γιορτή μελιού και καρυδιού 2014» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Κρυονεριτών Ναυπακτίας «Ο Άγιος Γεώργιος».

Πάνω από 400 Κρυονερίτες και φίλοι αυτών, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του χωριού Κρυονέρια και γεύτηκαν γλυκά από καρύδι, τα είχαν ετοιμάσει οι νοικοκυρές του χωριού, και μέλι που έρεε άφθονο πάνω στο γιαούρτι, στις τηγανίτες και στους λουκουμάδες. Το γλέντι ξεκίνησε αργά το απόγευμα του Σαββάτου και κράτησε μέχρι το χάραμα της Κυριακής. Το κέφι απογείωσε το συγκρότημα «Τα παιδιά από το Μολύκρειο».

Οι εκδηλώσεις στα Κρυονέρια θα συνεχιστούν με αθλοπαιδιές και μαθήματα χορού, χειροτεχνίας και φωτογραφίας που διοργανώνει κάθε χρόνο στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίων ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Κρυονεριτών «Ο ΔΑΜΙΑΝΟΣ». Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με το καλοκαιρινό αντάμωμα, που διοργανώνει ο Σύλλογος Κρυονεριτών Ναυπακτίας «Ο Άγιος Γεώργιος», στο μοναστήρι του Αγ. Δημητρίου στις 23 Αυγούστου 2014. Τα Κρυονέρια είναι ένα χωριό της Ορεινής Ναυπακτίας που τους καλοκαιρινούς μήνες σφύζει από ζωή και αξίζει να το επισκεφτεί κανείς έστω και μια φορά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και τ. Υφυπουργός Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Κώστας Καραγκούνης, ο Αντιδήμαρχος Ναυπάκτου Δ. Καρκατσούλης μαζί με τον Κ. Καρακώστα, οι τ. Δήμαρχοι Θ. Κοτρωνιάς και Β. Σούζας. Οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι Π. Κοτίνης, Ν. Κουτσογιάννης και Θ. Κούκουνας.