Ο Θανάσης Σκόκος στο Αγρίνιο – Σε εγρήγορση «Το Ποτάμι» [pics]

Εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο του Αγρινίου πραγματοποίησαν σήμερα τα μέλη του “Ποταμιού” στην Αιτωλοακαρνανία. Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο πανελλαδικής εξόρμησης μελών της Επιτροπής Διαλόγου σε 15 πόλεις για να μιλήσουν για τις μεγάλες προτεραιότητες της χώρας και να απαντήσουν σε ερωτήσεις φίλων του Ποταμιού.

Ο Θανάσης Σκόκος, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής και υπεύθυνος του Τομέα Οικονομίας του «Ποταμιού», βρέθηκε σήμερα στο Αγρίνιο και μίλησε με τα στελέχη του κόμματος στην περιοχή, σε μια εκδήλωση που δεν χαρακτηρίστηκε από μεγάλη προσέλευση. Γι’ αυτό και επί τάπητος τέθηκαν και αρκετά ζητήματα που αφορούν την οργάνωση του κόμματος σε τοπικό επίπεδο. Όπως είναι φυσικό το κύριο μέρος της συζήτησης που έγινε αφορούσε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και αναλυτική συζήτηση έγινε για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας, το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών και ειδικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επίσης και για την στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει το “Ποτάμι” στην πορεία μέχρι τις εκλογές, ώστε όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά “να διαφανεί πως το “Ποτάμι” δεν έχει καμία σχέση με τα παλαιά κόμματα”. Ο Θ. Σκόκος τόνισε πως όσο πιο ενισχυμένο βγεί από τις εκλογές το “Ποτάμι” τόσο μεγαλύτερη διαπραγματευτική δύναμη θα έχει στα χέρια του, όχι μόνο στο ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών, αλλά και γενικότερα στο να μην θεωρείται “δεδομένο” από κανέναν. “Αν πάρουμε 5% και ο πρώτος έχει 30%, δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, αν πάρεις όμως 15%, τότε ο λόγος σου μετράει διαφορετικά είπε χαρακτηριστικά”. Τέλος πρέπει να σημειωθεί ότι έκανε διεξοδική αναφορά στις 100 θέσεις του “Ποταμιού”.

Στη συνάντηση με τον Θανάση Σκόκο παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων τοπικά στελέχη όπως ο γνωστός γιατρός του Αγρινίου Θανάσης Παναγοδήμος, ο πρώην δήμαρχος Αστακού Π. Στάϊκός, αλλά και προσωπικότητες όπως ο καθηγητής Χρ. Σιάσος.