Η ώρα του Κουρουμπλή για το ψηφοδέλτιο της Αιτωλοακαρνανίας

Δουλειά πιάνει από σήμερα και για το επόμενο τριήμερο η επιτροπή ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να καταλήξει στη διαμόρφωση των λιστών για τις εκλογές της 25η Ιανουαρίου. Από το πρωί της Δευτέρας συνεδριάζει η εξαμελής επιτροπή (Βίτσας, Λαφαζάνης, Κουρουμπλής, Δρίτσας, Κορωνάκης και με τον Αλέξη Τσίπρα να ενημερώνεται διαρκώς) σε κλίμα άγριων προσθαφαιρέσεων.

Για το ψηφοδέλτιο της Αιτωλοακαρνανίας ο Π. Κουρουμπλής και ο Δ. Βίτσας που γνωρίζουν πολύ καλά αυτό που λέμε ανθρωπογεωγραφία της περιοχής, φαίνεται ότι θα έχουν ένα λόγο παραπάνω και κυρίως ο Π. Κουρουμπλής ο οποίος το Σαββατοκύριακο δέχθηκε, όπως πληροφορείται η στήλη, πολλά τηλεφωνήματα από την Αιτωλοακαρνανία. Από την άλλη στις διεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι συζητούνται και ονόματα πέραν των ονομάτων που πρότεινε η Νομαρχιακή Επιτροπή στην Κουμουνδούρου. Κατά τη διάρκεια του Διαρκούς Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ που ολοκληρώθηκε χθες βράδυ, σημαίνοντα πρόσωπα από το χώρο της αυτοδιοίκησης και την οργάνωση μελών του Αγρινίου, η στήλη πληροφορείται, ότι άσκησαν αφόρητες πιέσεις για να επιβάλλουν στο ψηφοδέλτιο ένα από τα πρόσωπα, που μάλιστα αφορά γυναίκα.

Όμως κοντός ψαλμός αληλλούια! Σε τρια 24ωρα το πολύ ο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμάται ότι θα ανακοινώσει τα ψηφοδέλτιά του ανά την επικράτεια.