Πρώτη η Πανεπιστημονική στους Μηχανολόγους Ηλεκτρολόγους Αιτωλοακαρνανίας

Στις εκλογές της περασμένης Κυριακής στο Πανελλήνιο Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων, η Πανεπιστημονική σημείωσε άνοδο σε ψήφους και ποσοστά. Η βελτίωση των συσχετισμών στο ΠΣΔΜΗ και παντού, δίνει τη δυνατότητα να δυναμώσουμε την αντίσταση μας απέναντι στην πολιτική ΕΕ-άρχουσας τάξης, να παλέψουμε από καλύτερες θέσεις. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους μας που δώσαμε την εκλογική μάχη μαζί.
Συγκεκριμένα στο Π.Τ. Αιτ/νιας η Πανεπιστημονική αναδείχθηκε πρώτη δύναμη καταλαμβάνοντας τις τρεις από τις πέντε έδρες του Δ.Σ. Στην προηγούμενη θητεία του η Πανεπιστημονική για πρώτη φόρα είχε έδρες στο Δ.Σ. και αυτό βοήθησε στην σημαντική δραστηριοποίηση του συλλόγου που είχε μείνει αδρανής για πολλά χρονιά.
Ευχαριστούμε τους συναδέρφους που ακόμα και αν δεν συμφωνούσαν σε όλα με την Πανεπιστημονική στήριξαν τα ψηφοδέλτιά μας, αναγνωρίζοντας την δράση που είχαμε το προηγούμενο διάστημα.
Πλέον από καλύτερη θέση θα προσπαθήσουμε να σταθούμε στο πλάι των συναδέλφων σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας τους, που γίνεται όλο και πιο δύσκολη από τις αντιλαϊκές πολιτικές που ακολουθούνται και συρρικνώνουν το επάγγελμά μας. Θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε το επίπεδο των δράσεων του συλλόγου τόσο στο επιστημονικό-επιμορφωτικό πεδίο, όσο και στην αγωνιστική δράση που πρέπει να αναπτύξουμε διεκδικώντας την ζωή που μας αξίζει.
Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού, στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ κόντρα στην νέα αντιλαϊκή συμφωνία, Πέμπτη 11 Ιούνη, 8.00μμ στην Κ. Πλατεία.