“Χώρο ψυχαγωγίας & πολιτισμού” αποτελεί πλέον το ίδρυμα Τάσου Μηλιώνη

Στα πλαίσια του νέου ρόλου που θέλει να διαδραματίσει το Δ.Σ. του ιδρύματος “ΤΑΣΟΥ ΜΗΛΙΩΝΗ”, πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστό κλίμα την ΤΕΤΑΡΤΗ 10/6/15 & ώρα 7-9 μ.μ. η πρώτη ανοιχτή συνάντηση ψυχαγωγίας του κοινού.

Στη συνάντηση αυτή (κυριάρχησε ο γυναικείος πληθυσμός) συζητήθηκαν & ανταλλάχτηκαν απόψεις μεταξύ των παρευρισκομένων πάνω σε διάφορα θέματα, όπως π.χ. προγραμματισμός ομιλιών, διαλέξεων, εκδρομών & γενικά κάθε εκδήλωση του ιδρύματος που πρόκειται να πραγματοποιηθεί από αυτό στο μέλλον & θα στοχεύει στην ψυχαγωγία & στην δημιουργία πολιτιστικής κολτούρας & υποδομής, στην ενεργή & συνειδητή συμμετοχή των πολιτών & ιδιαίτερα των νέων στην πολιτιστική ζωή της Δ.Κ.Αγ. Κων/νου Δήμου Αγρινίου.Ο πρόεδρος του ιδρύματος κ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ώς οικοδεσπότης & έκ μέρους του Δ.Σ., υποδέχθηκε κάθε πολίτη (γυναίκα ή άνδρα ) που προσήλθε στη συνάντηση, με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, ένδειξη όπως είπε της βαθιάς αγάπης & εκτίμησης που τρέφει το ίδρυμα γι’ αυτούς.

Κλείνοντας την συζήτηση στο τέλος της συνάντησης ο κ. πρόεδρος, αφού τόνισε τη μεγάλη σημασία που έχει η συμμετοχή όλων των πολιτών στην έπίτευξη των νέων στόχων του ιδρύματος, ευχαρίστησε τον καθένα ξεχωριστά, λέγοντας ότι το ίδρυμα , θα παραμένει ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ (ΤΕΤΑΡΤΗ, ΩΡΑ 7-9μ.μ.)ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ.Γι’ αυτό καλεί κάθε πολίτη, να προσέρχεται την παραπάνω ημέρα & ώρα στα γραφεία του ιδρύματος, για να κάνουνε πράξη όλοι μαζί τα οράματα του αείμνηστου ιδρυτή του ΤΑΣΟΥΜΗΛΙΩΝΗ, προσφέροντας στους συνανθρώπους μας, χαρά & αγάπη.Στην συνάντηση, προσφέρθηκαν στους παρευρισκομένους, καφές & εδέσματα.