Εγκαίνια και κοπή πίτας στον ΑΣΕΕΔ

Ανακοίνωση του Ανεξάρτητου Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων

Το απόγευμα της Κυριακής της 21ης ΦεβρουΑρίου 2016 σε μια κατάμεστη αίθουσα τελέστηκε ο αγιασμός στα νέα γραφεία του Συνδέσμου στο Παναιτώλιο Αγρινίου. Μετά απο ένα σύντομο λόγο- χαιρετισμό του προέδρου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους τρεις αδικοχαμένους ιπτάμενους του πολεμικού μας ναυτικού. Εν συνεχεία απηύθηναν λόγο ο αντιδήμαρχος κ. Καλαντζής, ο διοικητής της Π.Υ. κ. Μπόκας, ο αντιπρόεδρος της ΕΑΑΣ Αιτ/νιας κ.Κασβίκης και ο εκπρόσωπος του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων ΚΕΝ Μεσολογγίου Ανθυπολοχαγός(ΠΖ) κ. Τσίγκας. Όλοι τους μίλησαν ένθερμα για τον ρόλο και το έργο που προσφέρει ανιδιοτελώς στην κοινωνία ο σημερινός Εθελοντής Έφεδρος. Κατόπιν ακολούθησε η ευλογία της πίτας και ανταλλάχθησαν ευχές για το νέο έτος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο εκπρόσωπος του Α/Α Ακτίου και Διοικητής του Α/Φ Αγρινίου Υπ/γος κ. Χουλιάρας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. Τσιούνης με τον αντιπρόεδρο κ. Αυδή, η κα Μακρή υπεύθυνη για τα εθελοντικά ζητήματα του Δήμου , ο πρόεδρος των ραδιοερασιτεχνών κ. Λαμπρακόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αλεξόπουλος, ο πρόεδρος του Παναιτωλίου κ. Ντζούρβας, ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ κ. Ζήσης τον οποίο ευχαριστούμε για την παραχώρηση της αίθουσας, ο εκπρόσωπος των εθελοντών “Ο Φάρος” και αλλοι πολλοί φίλοι του Συνδέσμου.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. και τα μέλη ευχαριστούν όλους τους προσκεκλημένους για την τιμή που τους έγινε καθώς και τον πατήρ Αλέξιο για την τέλεση του Αγιασμού και την Ακολουθία Ευχής.