Ενημερωτική εκπαιδευτική εκδήλωση στο Παπαστράτειο

Ενημερωτική εκδήλωση, σχετικά με την αναζήτηση ενός γρήγορου και δομημένου τρόπου διδασκαλίας, αλλά και μιας ορθής επιλογής κατεύθυνσης από τους μαθητές, διοργανώνει το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ΦΑΣΜΑ, το Σάββατο 9 Απρίλη, ώρα 6 το απόγευμα, στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.

Το θέμα «Αντιμετώπιση Μαθησιακών Ελλειμμάτων», θα αναπτύξει ο Μαθηματικός με Μεταπτυχιακό στην Ειδική Εκπαίδευση, μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής εταιρείας Δυσλεξίας και Υπεύθυνος Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών στην Ελληνογερμανική Αγωγή κ. Γιάννης Νικολόπουλος, ενώ ο κ. Βασίλειος Τσούνης, Φυσικός, Συγγραφέας Βιβλίων Φυσικής και πρώην Λυκειάρχης του 2ου Λυκείου Αγρινίου θα εισηγηθεί το θέμα «Ο δρόμος προς την τριτοβάθμια εκπαίδευση, διέξοδοι και προοπτικές».

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που αναπτύσσει η Διεύθυνση και το Εκπαιδευτικό προσωπικό του Φροντιστηρίου ΦΑΣΜΑ, για την ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων στην εκπαιδευτική διαδικασία, σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και τις προοπτικές των μαθητών μετά το Λύκειο.