Διαμαρτυρία για τις μονάδες βιορευστών στην Αντιπεριφέρεια Αιτωλοακαρνανίας

Την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου η “Πρωτοβουλία Πολιτών Λιμνοθάλαζζα” καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σχετικά με την αδειοδότηση 4 μονάδων βιορευστών εντός του Εθνικού Πάρκου Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού.

“Στόχος μας, μέσα από αυτή την κινητοποίηση, είναι να αναδείξουμε την πλήρη αδράνεια και αδιαφορία και να απαιτήσουμε την ουσιαστική παρέμβαση:
– του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, Νικόλαου Μπαλαμπάνη
– της Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, Χριστίνας Σταρακά
– του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα.
Αυτά τα πρόσωπα, ενώ “περπατούν στους δρόμους του ΕΣΠΑ” με κεντρικό σύνθημα τον οικοτουρισμό, δεν έχουν κάνει όσα αρμόζουν στην θέση που κατέχουν ώστε να σώσουν το Εθνικό Πάρκο από την Καταστροφή. Θα πρέπει να υποχρεωθούν, επιτέλους, να κάνουν τη δουλειά που τους ανατέθηκε, αντί να αναλώνονται σε ανούσιες παρεμβάσεις για τα μάτια του κόσμου” αναφέρει στο κάλεσμά της η “Πρωτοβουλία Πολιτών Λιμνοθάλαζζα”.