Αλλάζει στάση η Ένωση Επαγγελματιών Εστίασης Αγρινίου για τον αντικαπνιστικό

Από το “δεν κλείσαμε με τόσα δεινά αυτά τα χρόνια, ε δεν θα μας κλείσει ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ” περάσαμε στο “οι αλλαγές σε συνήθειες δεκαετιών δεν γίνονται σε μια μέρα”.

Με ανακοίνωσή της αρχικά η Ένωση Επαγγελματιών Εστίασης, Αναψυχής & Ψυχαγωγίας Αγρινίου καλούσε σε εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου. Μεσολάβησε η παραίτηση του προέδρου της Ένωσης και πλέον η Ένωση αποσύρει τη σχετική ανακοίνωση, θεωρώντας ότι δεν εκφράζει την πλειοψηφία των μελών μας. Επίσης κάνει γνωστό πως με την εκλογή νέου προέδρου και ταμεία θα συγκαλέσει γενική συνέλευση των μελών και θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της πλειοψηφίας σχετικά με το θέμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις (αντιδράσεις και έντονες διαφωνίες) σχετικά με τον χειρισμό της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου στον κλάδο μας και στον δήμο μας, που προκάλεσαν την παραίτηση του προέδρου και του Ταμεία του Διοικητικού Συμβουλίου, οφείλουμε να αποσύρουμε τη σχετική ανακοίνωση, θεωρώντας ότι δεν εκφράζει την πλειοψηφία των μελών μας.

Με την εκλογή νέου προέδρου και ταμεία θα συγκαλέσουμε γενική συνέλευση των μελών και θα ανακοινώσουμε τις αποφάσεις της πλειοψηφίας σχετικά με το θέμα. Η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, είναι σε εξέλιξη και παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους, τις ελεγκτικές υπηρεσίες και τους πολίτες, καπνιστές και μη, να κατανοήσουν ότι οι αλλαγές σε συνήθειες δεκαετιών δεν γίνονται σε μια μέρα.»