Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου: Κανένα μέλος δεν κάνει χρήση των γραφείων του Συλλόγου ως υποψήφιος

Κανένα μέλος του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου που είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές δεν έκανε ούτε θα κάνει χρήση των χώρων των γραφείων του Συλλόγου, διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου. “Το να επικαλούνται όμως την ιδιότητά τους ως μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου στο βιογραφικό τους, έντυπα διαφημίσεως, καρτών κ.λ.π είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους, όπως δικαίωμα είναι όλων των άλλων υποψηφίων που επικαλούνται στα βιογραφικά τους σημειώματα και στις κάρτες τους, τις ιδιότητές τους” αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Αναλυτικά:
Ενημερώνουμε ότι προσφάτως ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από το Δήμο Αγρινίου και εγκρίθηκε και πάλι κατά πλειοψηφία από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΑ και ακολούθως επικυρώθηκε από την αποκεντρωμένη Διοίκηση, η μείωση κατά 50% των τελών ύδρευσης στο οικιακό τιμολόγιο των πολυτέκνων ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας και εισοδήματος.
Αυτή την λίαν ευεργετική διάταξη προς τα μέλη μας την ανακοινώσαμε εγγράφως προς όλους, ως είχαμε υποχρέωση και ευχαριστήσαμε τον κ. Δήμαρχο και τη Δημοτική αρχή, αναγνωρίζοντας την ευεργεσία.
Σημειωτέον ότι ικανοποιήθηκε ένα πάγιο αίτημα του Συλλόγου μας που εκκρεμούσε επί δεκαετίες.
΄Οσον αφορά για την πολυτεκνική ιδιότητα, αυτή αποδεικνύεται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία της Ελληνικής Πολιτείας από τους πολυτεκνικούς Συλλόγους της χώρας και την ΑΣΠΕ και όχι από τους Δήμους.
Τέλος σας γνωρίζουμε ότι για τα μέλη του Συλλόγου μας που έθεσαν ή θα θέσουν υποψηφιότητα στις Δημοτικές εκλογές, έχουν το Δημοκρατικό δικαίωμα να αγωνίζονται για την υποψηφιότητά τους με όποιο νόμιμο τρόπο επιθυμούν, χωρίς βεβαίως να κάνουν χρήση του τηλεφώνου του Συλλόγου και το χώρο των γραφείων μας.
Το να επικαλούνται όμως την ιδιότητά τους ως μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου στο βιογραφικό τους, έντυπα διαφημίσεως, καρτών κ.λ.π είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους , όπως δικαίωμα είναι όλων των άλλων υποψηφίων που επικαλούνται στα βιογραφικά τους σημειώματα και στις κάρτες τους, τις ιδιότητές τους.
Κατηγορηματικά λοιπόν δηλώνουμε ότι κανένα μέλος μας υποψήφιος και μη δεν έκανε ούτε θα κάνει χρήση των χώρων των γραφείων μας. Στους άλλους χώρους, δρόμους, πλατείες κ.λ.π μπορούν όπως όλοι οι άλλοι υποψήφιοι να αγωνίζονται νόμιμα για την επιτυχία τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΤΑΟΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ