Ποιοι εκλέγονται στο νέο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου

Με ρυθμούς τριτοκοσμικής χώρας πραγματοποιείται η καταμέτρηση της σταυροδοσίας των υποψήφιων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων.

Στο δήμο Αγρινίου έχει πια όμως ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το ποιοι εκλέγονται από τους περισσότερους συνδυασμούς. Ο συνδυασμός του Γιώργου Παπαναστασίου εκλέγει 19 δημοτικούς συμβούλους, 10 από τη δημοτική ενότητα Αγρινίου και από έναν σε κάθε μία από τις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες.Εκλέγονται κατά σειρά οι: Γιάννης Φαρμάκης, Νίκος Γκρίζης, Κώστας Καλαντζής, Ανδρέας Καλαμπαλίκης, Κ. Τσιαμάκης, Μαρία Παπαγεωργίου, Βασίλης Φωτάκης, Σπύρος Φλώρος, Δημήτρης Σκορδόπουλος και Χρήστος Ζαρκαβέλης. Στις δημοτικές ενότητες εκλέγονται οι Κ.Κιτσοπάνος (Νεάπολης), Φ.Παπαδημητρίου (Θεστιέων), Γ.Βασιλείου (Αρακύνθου), Π.Γιαννιώτης (Αγγελοκάστρου), Γ.Μελιάδης (Στράτου), Θ.Γρίβας (Παναιτωλικού), ενώ τις ενότητες Παραβόλας, Παρακαμπυλίων και Μακρυνείας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το τοπίο καθώς οι διαφορές μεταξύ των υποψηφίων είναι μέχρι στιγμής οριακές.

Από το συνδυασμό της Χριστίνας Σταρακά στη Δημοτική Ενότητα του Αγρινίου εκλέγονται εννέα δημοτικοί σύμβουλοι και αυτοί είναι οι : Μπελεβώνης Μάκης, Κορδολαίμης Χρήστος, Καψάλης Παναγιώτης, Κραβαρίτη Ευαγγελία, Παπαευθυμίου Κωνσταντίνος, Γιαννακά Αμαλία, Αραχωβίτης Ελευθέριος, Αγγελοκωστόπουλος Ιωάννης και
Καραγκούνη Βασιλική,

Από το συνδυασμό του Νίκου Καζαντζή, σύμφωνα με πληροφορίες, από τη δημοτική ενότητα Αγρινίου εκλέγονται οι Κώστας Ζώης και Πάνος Μαρνέζος και πό τη δημοτική ενότητα Θεστιέων ο Κώστας Κατσαρής.