Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Περιμένει από το 2018 χρηματοδότηση για την αλλαγή των κουφωμάτων

Με επιστολή του προς τους βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου Πάνος Παπαδόπουλος ζητά την παρέμβασή τους, ώστε να ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το έργο «Αποξήλωση υφιστάμενων κουφωμάτων και προμήθεια-εγκατάσταση νέων συμπεριλαμβανομένων μερεμετιών στο Γ.Ν.Αιτωλοακαρνανίας-Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου ¨Χατζηκώστᨻ. Όπως διευκρινίζεται για το συγκεκριμένο έργο έχει δοθεί η έγκριση της σκοπιμότητας από το Υπουργείο Υγείας το 2018, ωστόσο μέχρι σήμερα το έργο δεν έχει λάβει χρηματοδότηση.

Αναλυτικά η επιστολή του διοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου:
ΘΕΜΑ: Ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων « Αποξήλωση υφιστάμενων κουφωμάτων και προμήθεια – εγκατάσταση νέων συμπεριλαμβανομένων μερεμετιών στο Γ.Ν. Αιτωλ/νίας – Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου ¨ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ ¨»
Σχετ: 1. Το υπ΄αρ. 7485/12-08-2019 (Ορθή Επανάληψη) έγγραφό μας
2. Την υπ΄αρ. Α2α/Γ.Π. 81288/22-11-2018 Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας

κ.κ. Βουλευτές,
σας αποστέλλουμε συνημμένα σχετικά έγγραφα που αφορούν την έγκριση σκοπιμότητας του έργου «Αποξήλωση υφιστάμενων κουφωμάτων και προμήθεια – εγκατάσταση νέων συμπεριλαμβανομένων μερεμετιών στο Γ.Ν. Αιτωλ/νίας – Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου ¨ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ ¨».
Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι σήμερα παρά της επανειλημμένες οχλήσεις μας, η ανωτέρω πράξη σκοπιμότητας δεν έχει ενταχθεί προς χρηματοδότηση του ΠΔΕ του Υπουργείου Υγείας.
Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες σε επίπεδο κοινοβουλευτικού έργου, ώστε να υπάρξει η αναμενόμενη εξέλιξη για ένταξη του έργου στο ΠΔΕ και να προχωρήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες δημοπράτησης του έργου.

Ο ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ε. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ