«Bulling» κατήγγειλε ασθενής με κορονοϊό στο δήμαρχο

Γ. Παπαναστασίου: Δεν θα κάνουμε μιάσματα όσους νοσήσουν

Η συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου μέσα από πολλές και διαφορετικές πτυχές ασχολήθηκε το θέμα της πανδημίας του κορονοϊού. Από το θέμα της προετοιμασίας και των μέτρων που πρέπει να ληφθούν για την ασφαλέστερη έναρξη της σχολικής χρονιάς, μέχρι το αν γίνει εφικτό να υπάρξει ξανά διά ζώσης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου ή το εάν θα επιστρέψουμε ξανά στις τηλεδιασκέψεις και τη διεξαγωγή τεστ στους υπαλλήλους του δήμου και των νομικών προσώπων.

Εντύπωση όμως προκάλεσαν τα όσα είπε ο δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου με αφορμή την ερώτηση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Αγρίνιο Μπορείς» Νίκου Θεοδωρόπουλου αναφορικά με τα της διαχείρισης των κρουσμάτων κορονοϊού που καταγράφονται στην περιοχή. Ο δήμαρχος Αγρινίου διευκρίνισε ότι ο δήμος δεν έχει καμία αρμοδιότητα στη διαχείριση των κρουσμάτων και πως ο μόνος αρμόδιος είναι ο ΕΟΔΥ και η Αστυνομία (π.χ. για το εάν κάποιος τηρεί τον περιορισμό της ολιγοήμερης καραντίνας).

Ακολούθως όμως ο Γ. Παπαναστασίου αποκάλυψε πως μια γυναίκα που νοσεί από κορονοϊό τηλεφώνησε στο γραφείο του και κατήγγειλε πως αυτή και η οικογένεια της δέχονται μπούλινγκ από τους συγχωριανούς της, σε χωριό του Αγρινίου όπου κατοικούν. «Ο καθένας μας μπορεί να νοσήσει αύριο και γι’ αυτό δεν θα κάνουμε μιάσματα όσους νοσήσουν» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αγρινίου.