Προκαταρκτική έρευνα για το επεισόδιο στο ΔΑΚ Αγρινίου

Για επεισόδιο που συνέβη πρόσφατα στο ΔΑΚ Αγρινίου ανάμεσα στο προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αθλητισμού του Δήμου Αγρινίου και γυμναστή – προπονητή, απηύθυνε ερώτηση ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Αγρίνιο Mπορείς” Μάκης Μπελεβώνης. Το εν λόγω επεισόδιο έλαβε βέβαια διαστάσεις κυρίως μέσω αναρτήσεων που ακολούθησαν από τους εμπλεκομένους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και της αναπαραγωγής τους.

Ο Γ. Παπαναστασίου ανέφερε πως ήδη διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για το θέμα, ωστόσο ο δήμαρχος Αγρινίου μίλησε γενικότερα για μια δυσάρεστη κατάσταση που «ταλαιπωρε»ί τη δημοτική αρχή. Μίλησε ακόμη και για «συντεχνιακά των γυμναστών» χωρίς να γίνει περισσότερο συγκεκριμένος. Παράλληλα όμως εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ που ταύτισε τη συμπεριφορά του υπαλλήλου με το ήθος της δημοτικής αρχής. «Αν παρεκτραπεί ένας υπάλληλος και έχει ένα διαπληκτισμό φταίει ο δήμαρχος, αν γίνει κάτι καλό είναι δουλειά των υπηρεσιών…» είπε ο Γ. Παπαναστασίου με εμφανή την αγανάκτησή του. Μάλιστα για την ατάκα αυτή υπήρξε για λίγο και έντονος διάλογος του δημάρχου με τον επικεφαλής της “Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας” Σταύρο Καμμένο, με το δεύτερο να διευκρινίζει ότι δεν μπορεί να εγκαλείται η παράταξή του για μια ανακοίνωσή που δεν είναι δική της.

Πάντως ο Μάκης Μπελεβώνης που έθιξε το θέμα με την ερώτησή του δεν θέλησε να σχολιάσει ή ανταπαντήσει κάτι, δηλώνοντας ότι τον καλύπτει προς το παρόν η διεξαγωγή προκαταρκτικής έρευνας. Αυτό επισημάνθηκε εξάλλου και από το Γ. Παπαναστασίου που τόνισε ότι από τη στιγμή που το θέμα βρίσκεται σε πειθαρχικό έλεγχο, δεν υπάρχει επί του παρόντος λόγος περαιτέρω συζήτησής του στο δημοτικό συμβούλιο.