Εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη στο Αγρίνιο

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη στις 14 Ιουνίου, ημέρα τιμής της πανανθρώπινης προσφοράς αίματος, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου και το Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου (Τμήμα Αιμοδοσίας) συνδιοργανώνουν και καλούν για συμμετοχή στην Απογευματινή Εθελοντική Αιμοδοσία, την Τετάρτη 14/06/2023 από τις 16.30 μέχρι τις 21.00 στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διενεργεί και φέτος καμπάνια, η οποία φέρει ως κύριο σύνθημα τη φράση:«Δώσε αίμα, δώσε πλάσμα, μοιράσου τη ζωή, μοιράσου την συχνά»

Η καμπάνια στοχεύει κυρίως στο:
Να εκφράσει ευχαριστίες σε όσους αιμοδοτούν σε εθελοντική βάση και να ενθαρρύνει και άλλους συνανθρώπους τους να γίνουν νέοι δότες αίματος.
Στην αιμοδοσία συμμετέχουν:
• Οι Δομές Αστέγων Δήμου Αγρινίου
• Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Αιτωλ/νίας

Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΖΩΗΣ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ!!!

Ευχαριστούμε θερμά και τους χορηγούς μας για την απαράμιλλη στήριξή τους:
ΑΒΩΡ – Ηχητικά – Ηλεκτρονικά
Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, FIRMA Επιγραφές,
Αντίγραφο – CopyCenter