ΠΑΣΟΚ: Αυτοπροτάθηκε ο Νίκος Θεοδωρόπουλος για υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου

Η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ συνεδρίασε απόψε στο Αγρίνιο για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, παρουσία της βουλευτίνας του κόμματος Χριστίνας Σταρακά, που τυγχάνει και μέλος της σχετικής επιτροπής για την Αυτοδιοίκηση, που συγκροτήθηκε σε κεντρικό επίπεδο από το κόμμα.

Για την περίπτωση του υποψηφίου Περιφερειάρχη, ακούστηκαν αρκετά ονόματα, από αυτά που “παίζουν” εδώ και καιρό στο ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι υποστηρικτές βρήκε και στο Αγρίνιο η πρόταση για το βουλευτή Ηλείας Μιχάλη Κατρίνη και επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος κατά την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο.

Για τη σαφώς δυσκολότερη περίπτωση του Δήμου Αγρινίου το νεότερο ήταν ότι ο Δημοτικός Σύμβουλος και αντιδήμαρχος κατά την περίοδο Μοσχολιού, Νίκος Θεοδωρόπουλος, αυτοπροτάθηκε ως υποψηφιότητα για τη δημαρχία του Αγρινίου.

Στο ΠΑΣΟΚ βέβαια όλοι παραδέχονται ότι είναι αργά για το Δήμο Αγρινίου, αυτό ήταν εξάλλου και το σχόλιο του γραμματέα της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Ζήσιμου, ωστόσο απόφαση δεν πάρθηκε και ενδεχομένως να διερευνηθούν και άλλες περιπτώσεις.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η βουλευτής του κόμματος Χριστίνα Σταρακά απέφυγε στην τοποθέτησή της να μπει στην ονοματολογία.