Μόνο στο Πρωτοδικείο οι συνδυασμοί, όχι στις φωτογραφίες

Η υποψήφια στο Μεσολόγγι που πήρε μεταγραφή πριν από τις εκλογές

Ευτυχώς υπάρχει και το Μεσολόγγι σε αυτές τις δημοτικές εκλογές με την πληθώρα των υποψηφίων δημάρχων για να κάνουμε και το απαραίτητο χάζι με αυτά που συμβαίνουν.

Ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου είδαμε στο Μεσολόγγι οικογένειες να χωρίζονται στη μέση. Σε άλλο συνδυασμοί τα παιδιά σε άλλο οι γονείς. Λογικό αυτό ίσως αφού τα παιδιά μοιραία κάποια στιγμή παίρνουν το δικό του δρόμου. Είδαμε όμως και συζύγους να «χωρίζονται» σε διαφορετικά στρατόπεδα.

Το Μεσολόγγι έγινε πολύ νωρίς viral πανελλαδικά ενόψει αυτών των εκλογών, από τη στιγμή που δύο αδέλφια ο Κώστας και ο Θανάσης Λύρος διεκδικούν τη δημαρχία. Εσχάτως προέκυψε και υποψήφια που ανακοινώθηκε σε δύο διαφορετικούς συνδυασμούς. Είναι η Ευθαλία Πιέρρου από το Μάστρο, που αρχικά ανακοινώθηκε από το Σπύρο Βασιλείου και προχθές ανακοινώθηκε ως υποψήφια στο συνδυασμό του Θανάση Λύρου.

Και όπως είναι φυσικό τα σχόλια στο Μεσολόγγι δίνουν και παίρνουν. Ωστόσο επειδή η εξέλιξη των πραγμάτων είναι τέτοια, αρκετοί πιστεύουν πως πραγματική εικόνα για τη συγκρότηση των συνδυασμών θα υπάρξει μόνο όταν οι συνδυασμοί κατατεθούν στο Πρωτοδικείο. Γιατί, σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται πως οι φωτογραφίες είναι παροδικές…