ΠΑΣΟΚ : Μερικά 24ωρα ακόμη για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη στη Δυτική Ελλάδα

Την στήριξή του σε έξι υποψήφιους Περιφερειάρχες ανακοίνωσε την Κυριακή το ΠΑΣΟΚ, δυόμιση περίπου μήνες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στην ανακοίνωση του κόμματος δεν περιλαμβάνεται η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Τα δεδομένα φαίνεται ότι άλλαξαν μετά την αδυναμία των τριών Νομαρχιακών Επιτροπών, σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία, να καταθέσουν μια κοινά αποδεκτή πρόταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη Νομαρχιακή Αχαΐας του κόμματος καταγράφονται κάποιες αντιδράσεις για την περίπτωση της υποψηφιότητας του Αιτωλοακαρνάνα Δ. Κωνσταντόπουλου, πρώτου επιλαχόντα βουλευτή στις εθνικές εκλογές. Από την άλλη η Νομαρχιακή Ηλείας φαίνεται να αποστασιοποιείται και να μην παίρνει θέση υπέρ της υποψηφιότητας του Μιχάλη Κατρίνη, που ο ίδιος δεν φαίνεται να την επιθυμεί, εν αντιθέσει με τη Νομαρχιακή Αχαΐας που προτιμά το βουλευτή Ηλείας.

Κεντρικά λοιπόν το κόμμα φαίνεται να προσπαθεί να συγκεράσεις τις αντιθέσεις των τοπικών οργανώσεων και έτσι η ανακοίνωση για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ πήγε πίσω. Λίγα 24ώρα όμως γιατί ο χρόνος πιέζει καθώς βρισκόμαστε πια λιγότερο από 40 μέρες πριν από την κατάθεση των συνδυασμών στο Πρωτοδικείο.