Σπύρος Σκιαδαρέσης : Το «όλα από την αρχή» μεταφράστηκε σε «όλα τίποτα»

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ
Ανδρέας Σπυρόπουλος: Με το Σπύρο Σκιαδαρέση στην Περιφέρεια θα πετύχουμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα

Την πρώτη του ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην Αιτωλοακαρνανία πραγματοποίησε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Σπύρος Σκιαδαρέσης εγκαινιάζοντας το εκλογικό του κέντρο στο Αγρίνιο.

;Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα -Ενωμένοι μπορούμε» που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ για τη μάχη των περιφερειακών εκλογών έχοντας στο πλευρό του τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Σπυρόπουλο εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νίκη του συνδυασμού του στις επερχόμενες εκλογές, υποστηρίζοντας πώς από όλη τη Δυτική Ελλάδα κατά το πρώτο διάστημα των περιοδειών του τα μηνύματα του κόσμου είναι πολύ θετικά για την υποψηφιότητά του.

Σε δηλώσεις του ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ πάντα πίστευε στην Αυτοδιοίκηση και την περιφερειακή ανάπτυξη και υπογράμμισε την εμπειρία και τη γνώση του Σπύρου Σκιαδαρέση -όντας ήδη περιφερειακός σύμβουλος τα προηγούμενα χρόνια- καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά «έχει ζήσει την προηγούμενη τετραετία με τις μεγάλες παραλείψεις στη Δυτική Ελλάδα». Χαρακτήρισε τις επικείμενες εκλογές κρίσιμες και ευχήθηκε οι πολίτες να εκλέξουν τους κατάλληλους ανθρώπους, που θα τους εκπροσωπούν και θα απαιτούν από την κεντρική διοίκηση έργα ουσιαστικά για την καθημερινότητα και την ασφάλεια των πολιτών. Ένας τέτοιος άνθρωπος, είπε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, είναι ο Σπύρος Σκιαδαρέσης και πρόσθεσε : «πιστεύουμε ότι με το Σπύρο Σκιαδαρέση στην Περιφέρεια θα πετύχουμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα, μαζί με μια σημαντική περιφερειακή ομάδα με ανθρώπους καταξιωμένους από την εργασία και την αγορά και θα δώσουν μια πραγματική πρόταση προς υλοποίηση για τα προβλήματα της περιοχής».

Από την πλευρά του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Σπύρος Σκιαδαρέσης μεταξύ άλλων στην ομιλία του τόνισε ότι στόχος του είναι «να αλλάζουμε αυτό το κατεστημένο που ζήσαμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια στη Δυτική Ελλάδα». «Η περιφερειακή αρχή Φαρμάκη» σύμφωνα με το Σπύρο Σκιαδαρέση, «δεν οραματίστηκε κάτι, δεν υλοποίησε τίποτα καινούργιο». Πριν από την παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων ο Σπύρος Σκιαδαρέσης ανέλυσε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του εκτιμώντας ότι «το θέλουμε και το μπορούμε να φέρουμε μια νέα πνοή στη Δυτική Ελλάδα». Εξαπέλυσε παράλληλα σκληρή κριτική στο νυν Περιφερειάρχη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το “όλα από την αρχή έχει μεταφραστεί σε όλα τίποτα”. Και εξήγησε : “σχεδίασε ένα καινούργιο έργο, δημοπράτησε και υλοποιήσε ένα καινούργιο έργο; Όχι! Η κοροϊδία έχει και τα όριά της, γιατί το 2019 ο κ. Φαρμάκης δεν παρέλαβε ιδέες, αλλά έτοιμους φακέλους για νέα έργα”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα χθες ο Σπύρος Σκιαδαρέσης περιόδευσε στο κέντρο του Αγρινίου ενώ συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του και τη βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Χριστίνα Σταρακά είχε συνάντηση με το ΔΑ της «Ένωσης Αγρινίου» και τον πρόεδρο του αγροτικού συνεταιρισμού Θωμά Κουτσουπιά.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Αιτωλοακαρνανία
1. ΑΛΑΦΟΔΗΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
2. ΓΙΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
3. ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
4. ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
5. ΚΑΒΒΑΔΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
6. ΚΑΚΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
7. ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
8. ΚΑΝΤΑΡΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
9. ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
10. ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΙΧΑΗΛ
11. ΚΑΡΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
12. ΚΕΤΣΙΛΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
13. ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
14. ΛΑΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΧΡΗΣΤΟΣ
15. ΛΥΜΠΕΡΙΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΧΡΗΣΤΟΣ
16. ΜΑΚΑΝΤΑΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
17. ΜΑΚΡΑΣΙΜΟΥ ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
18. ΜΑΡΑΓΚΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
19. ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
20. ΜΙΧΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
21. ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
22. ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ ΚΟΝΙΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
23. ΜΠΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ ΖΗΚΟΣ
24. ΜΠΡΕΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΗΛΙΑΣ
25. ΝΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
26. ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
27. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
28. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
29. ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ
30. ΠΟΛΥΓΕΝΗ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
31. ΠΡΙΟΒΟΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
32. ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ ΣΟΦΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
33. ΣΤΡΙΜΜΕΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΩΤΗΡΙΟΣ